Yayın Tarihi:03 07 2020 21:01(4166)

Bağış Yaptığı Okul Nihayet İhaleye Çıktı

2 Temmuz 2020 - Boyabat’ta yaşamını sürdüren iş adamı Yalçın Küçükbaş’ın, babası Necdet Küçükbaş adına yaptırmak istediği ve 2014 yılı Ocak ayında dönemin Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger’le imzaladığı protokol sonrasında çeşitli sebeplerle yapılamayan okul için 6 yıl aradan sonra önemli gelişme yaşandı. 238 bin dolar parasını bozdurarak parayı okul yapımı için Sinop il Özel idare hesabına 6 yıl önce yatırmıştı.

Uzun bir süredir kamuoyunda gündem olan ve sadece yerel medyada değil, ulusal medyada da gündem olan Boyabat’lı hayırsever iş adamı Yalçın Küçükbaş’ın babasının adını vereceği 24 derslik ortaokul bina inşaatı için Sinop İl Özel idare destek hizmetleri tarafından 16 derslik ve Boyabat Necdet Küçükbaş Ortaokulu ibaresi olarak ihaleye ilişkin duyurusu 6 yıl aradan sonra 2 Temmuz 2020 tarihli yazılı basından yapıldı.

24 Derslik ortaokul hayali kuran Boyabatlı işadamı Yalçın Küçükbaş ise okulun 24 derslik olarak değilde 16 derslik olarak yaptırılacak olmasına anlam veremediğini belirtti. İşadamı Yalçın Küçükbaş Babasının adının verileceği ortaokul ihalesinin bu ay Temmuz 2020 yapılacağını Ak Parti İlçe Başkanı Başkan Ferhat Yıldız’dan öğrendiğini, okulun kendisine 16 derslik değil Sinop Milletvekili Nazım Maviş tarafından bakandan veya bakanlıktan 24 derslik olarak onay alındığının söylendiğini belirtti.

Şimdi gözler Ankara büroksasinde ağırlığı bulunan Ak Parti Sinop milletvekili, Ak Parti Genel Merkez Yerel yönetimler Başkan Yardımcısı ve Milli eğitim ve gençlik spor komisyon üyesi Dr. Nazım Maviş’e çevrildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: yuksel 04 07 2020 17:16
çok şükür. iyi takip güzel sonuç. ama bundan sonra sanırım bazılarının sözlerine inanıp böyle bir yanlış girişimde bulunmayacaktır. kendi imkanları nispetinde elinden geleni yapacağına yürekten inanıyorum ve kendisini tebrik ediyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

385229


Tasarım:DtGaNi