Yayın Tarihi:14 07 2020 22:17(3623)

Lütfen Arabalarınızı Kurallara Uygun Park Edin!

Geçtiğimiz günlerde Adnan Menderes Bulvarı üzerinden Çarşı'ya dönülen yolun üzerinde bulunan kaldırıma geçişi engelleyecek şekilde park edilen bu aracın görüntülerini sizinle paylaşıyoruz.

Bu aracı park eden vatandaş ve araç sürücüsü olup Boyabat'ta hiç bir kural tanımayan diğer vatandaşlara sesleniyor ve bir kaç uyarıda bulunuyoruz.

- Öncelikle kaldırım geçişleri araçlar park etsin diye değil, insanlar geçsin diye boş bırakılır.

- Aynı görüntülerle yaya geçitlerinde de karşılaşıyoruz, unutmayın yaya geçitleride insanların güvenli olarak yoldan geçebilmesi için konulmuştur, sizin işinizi yapabilmek için aracınızı çekmeniz amacıyla yapılmamıştır.

- Adnan Menderes Bulvarı üzerinde trafik ışıklarının olmadığı yerlerde bulunan yaya geçitlerinde, bekleyen yayalara yol vermeniz gerekmektedir.

- Yaya geçitinde bekleyenlere yol vermemeniz, hatta aracınızı hızlandırmanız, yol veren aracın sağından geçmeye çalışmanız, yol verene kızmanız, korna çalmanız, hatta kendince bir şeyler söylenmeniz sizi asla haklı yapmadığı gibi, yaya geçidini kullananlarında sizlere aynı şekilde söylendiğini unutmayınız.

- Birde yüksek sesle müzik dinleyerek yoldan geçen sürücüler, herkes aynı şekilde yüksek sesle müzik dinleyerek araba kullanabilir, belki geçerken insanların olumlu ya da olumsuz dikkatini çekebilirsiniz, ama sizlere de kulak sağlığınızı düşünmenizi tavsiye ediyoruz.

Lütfen başkalarını rahatsız etmeyelim, insanca yaşamaya dikkat edelim.

Facebook'ta Paylaş
12. Yorum: yetkili yokki 18 07 2020 05:22
yetkili yokki kisiye gore muamele yapmaktan adaletli davranannmi var ua trafik ekipleri bu galerici sozdecesnaf olan cadde biyu aracini cekip ustune ustelik birde arabaya yaklasilmasin diye duba koyp bubu gorneyen trafik ci beylee zabitaci beyler isinizi yapn yol boyi gezneyin isinizi yapin işinizi kisiye gore is yapmayin artik

11. Yorum: yettiniz 17 07 2020 00:15
bu 34 ler yetti artık..yaya geçidinde durana bi bakıyorsun 34,abuk subuk araba bırakana bakıyorsun 34. bırakırsın arabanı adliyenin arkasına..yaparsın alışverişini dönersin evine..nerede alışveriş yapacaksan onun kapısına park etmöen şart mı..yürü azcık..

10. Yorum: dertli 16 07 2020 20:11
bu sorunun 10=15 yıl sonra nereye kadar gidecek kimse bilmiyor bilinen tekşey peşpeşe park itme bu sorun ileriye doğru çok daha kronik bir hale gelecek çarşı esnafı uyanmıyor hala adam park yeri bulamazsa ne o largalarmı alışveriş yapacak abe birader

9. Yorum: özen market önü 16 07 2020 19:54
özen marketin önünde de bu şekilde parklar mevcut. aracını yamuk park edenler,dönüş yolunu kapatanlar, yolu sadece kendinin sananlar.. buraya da bir düzenleme getirilmelidir. 2 araç yan yana geçemiyor. sorumsuz insanlar, ilgisiz belediye.. göz önünde olan bir şey bu. akşamları özellikle geçecek yer olmuyor. insanlar özel park alanı gibi kullanıyorlar yolu. buna bir çözüm bulunursa sevinirim. gerekirse bu şekilde park edenlere ceza verilsin,uyarılsın. insanları maddi manevi hasara uğratabilecek bu duruma bir el atılmalıdır.

8. Yorum: ismail kahraman 16 07 2020 00:57
degerli boyabatlı hemserilerim boyabatta olagan gunlerde bayram pazar gunu adnan menderes bulvarında park sorun . elestırınızı anlıyoruz. 34 06 gurbetcileri anlayıs gösterin.adam 20 dakıka paark edip sonbır alısverıs yapmak için yer bulamıyor .kasaba ugramak için duramadıgım için adliyenın arkasında yer aradıgımı hatırlatırım. ozellikle beledıye bukonuda kısa rınk alanları bırakmalıdır.parket devamet gibi.sizler aracınızı merkezde fazlabekletmeyın sorun azalır.

7. Yorum: rahmet 15 07 2020 17:58
vay gorgusuz ahlaksiz saygisiz trafik canavari, en agir ceza verilmeli bunlara.

6. Yorum: osman 15 07 2020 17:50
34 ve 06 lar bulundukları şehirler de birer trafik magandası olmuşlar kendi yolları ve araçlarından başka önemsedikleri bir şey yok.

5. Yorum: boyabatlı 15 07 2020 04:33
engelli hakkı ihlali vatandaş hakkı ihlali direk iyi bir ceza yazılmalı ayrıca kul hakkı cezası var öbür tarafta ayrıca tüm boyabatlılarla hesap görülür.işi zor

4. Yorum: sanayiden 15 07 2020 03:54
belliki araç istanbul plaka istanbul da medeniyet öğrenemeyen şahıs boyabat
ta nasıl medeniyet öğrensin trafik polisi bu gibi park yapanları görmüyor herhalde

3. Yorum: ek 15 07 2020 00:29
allahın bizim istanbullusu arabanın burnunun girdiği yere bırakırsınız

2. Yorum: plaka 14 07 2020 23:46
haberi yapan arkadaşım; yayaları ve engellileri düşünmeyen bu şahısın neden plakasını göstermiyorsun? bırakın herkes görsün! herkes kınasın. ayrıca bu görüntüleri internet üzerinden trafik şubeye gönderirseniz gerekli ceza yazılacaktır.

1. Yorum: daylulu kerem 14 07 2020 22:28
araba parkında kurallara riayet edilmesi lazım. adam arabasını yolun ortasına bırakıp şerit daraltıyor.bir ceza giydirilirse bir daha yapamaz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

84302


Tasarım:DtGaNi