Yayın Tarihi:27 07 2020 19:32(1327)

Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı Basın Açıklaması

Diyanet İşleri Başkanının, oturduğu makamı borçlu olduğu Mustafa Kemal Atatürk’e karşı söylediği sözler asla kabul edilemez.

Layık olmadıkları halde bu tür makamları işgal edenlerin, kutsal din duygularını gizli emelleri doğrultusunda kullanmalarının hiç kuşkusuz bir çok örneği olmuştur.

Cumhuriyet sayesinde oturdukları koltuklardan Atatürk'e ve Cumhuriyet'e saldırılar yapanları tarih asla affetmeyecektir.

Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak Diyanet İşleri Başkanını, Atatürk’ü kastederek söylediği kabul edilemez sözleri sebebiyle kınıyor, Büyük Türk Milletinden acilen özür dilemesini ve istifa etmesini bekliyoruz.

Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: gurbet kuşu 29 07 2020 15:53
yerinde tespit tebrikler misafir rumuzlu hdp liler mustafa kemalın itleri derken iyi parti yöneticilerinin gıkı çıkmıyor meclisde bizim sayemizde buralarda oturuyorsunuz diyorlar meral hanımdan tık yok atatürkü savunmak başkasının yaptığı hatadan dolayı tenkit ederek değil her zaman saygı göstermek lazım kimden nereden gelirse gelsin herkese cevap vermek lazım

1. Yorum: misafir 28 07 2020 00:05
iyi parti boyabat teşkilatı atatürk ve cumhuriyet sadece sizin değil tüm türkiyenin değeridir tepkinizi anlıyor ve destek veriyorum. bununla birlikte istanbul büyükşehir belediye başkanı ekrem imamoğlu pkk lı belediye başkanlarını ziyaret ettiğinde atatürk portresini onlara verirken siz neredeydiniz o zaman bu tepkiyi neden gösteremediniz. pkk türkiyenin ortak sorunu düşmanı değil mi? saygılar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

374033


Tasarım:DtGaNi