Yayın Tarihi:14 08 2020 23:24(3142)

Boyabat'da Çöp Konteyner Tartışması İki Aileyi Karakolluk Etti

Boyabat Gökdere mahallesi Yazı sokakta çöp konteyner tartışması 2 aileyi karakolluk etti.

Edinilen bilgiye göre, Olay, 13 Ağustos 2020 Perşembe akşam saatlerinde Boyabat Gökdere mahallesi Yazı sokakta çöp konteyner sıkıntısı yaşayan iki komşu aileden bir tanesi belediyeye ait çöp konteynerini evinin avlusuna alınca olanlar oldu. İddiaya göre, çöp konteynerinin avluya alınmasına sinirlenen komşu aile, konteyner bulunduğu avlunun kapısı kapalı olunca bahçe duvarından atlamak sureti ile konteyner bulunduğu komşusunun bahçesine geçti. Aile fertleri tartışmaya avluda devam ederken, birbirlerine de zarar vermeye başladılar. Olayın sakinleşmemesi ve arbede yaşanmasıyla konunun polis ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine intikal eden Boyabat ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri olaya karışan vatandaşların da birbirlerinden şikayetçi olmaları ve aralarında çeşitli yerlerinden darbeler alınanlar olması üzerine şahısların ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdüler. Çöp konteyneri yüzünden sorun yaşayan her iki komşu aile birbirlerinden şikayetçi olduklarını ifade ederek karakolluk oldular.

Kaynak: Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: tdk 15 08 2020 18:04
bu haberi yapan arkadaşım lütfen cümlelerimizi açık anlaşılır ve düzgün bir şekilde yazalım..'kontreyner' değil 'konteyner' olacak.. ayrıca ilk cümlede ki ''karakolluk 2 aileyi karakolluk etti.'' cümlesinde aileler sanki daha önce de karakollukmuş süsü verdiğinden yazım imla ve anlatım bozukluğuna yol açan cümleler ve kelimelerimizi özenle yazalım ve dikkat edelim..böyle habercilik olmaz..

1. Yorum: saffet 15 08 2020 15:58
boyabata disaridan gelen insanlar genelde cok saygisiz ve anlayissiz oluyor. ozellikle mi atiyorlar seciyorlar boyle insanlari anlamiyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

15584


Tasarım:DtGaNi