Yayın Tarihi:09 09 2020 20:46(3990)

Şefik Çakıcı'nın korona virüs testi pozitif çıktı

Boyabat Belediye başkanı Şefik Çakıcı bugün (9 Eylül 2020 Çarşamba) saat 13.00 sıralarında sosyal medya hesabından yaptırmış olduğu test sonucunun pozitif çıktığını belirten paylaşımda bulundu.

Boyabat belediye başkanı Şefik Çakıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Değerli Hemşehrilerim, Corono virüs şüphesiyle yaptırmış olduğum test sonucunun pozitif olduğunu öğrendim. Sağlık durumum çok şükür ki gayet iyi. Boyabat Devlet Hastanemizde tedavim devam ediyor. Dualarınızla birlikte, en kısa sürede sağlığıma kavuşacağım inşallah. Allah’a emanet olun.” dedi.

Boyabat Gazetesi olarak pozitif olan tüm vatandaşlarımıza ve Boyabat Belediye başkanı Şefik Çakıcı’ya geçmiş olsun diyoruz.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

373376


Tasarım:DtGaNi