Yayın Tarihi:17 09 2020 21:33(3832)

Boyabat Ak Parti İlçe Başkanı Kim Oluyor?

Boyabat Ak Parti ilçe başkanının kim olacağı bir türlü belirlenemedi, sonunda iş yılan hikayesine döndü. Uzun süredir kamuoyu gündemini meşgul eden Boyabat Ak Parti ilçe başkanlığı için, istenilen kriterlere uygun isim ortaya çıkmaması nedeniyle yapılması gereken ilçe kongresi, ileri bir tarihe yine ertelendi.

Ak Parti genel merkezinin ilçe başkanında olmasını istediği kriterlere göre; ilçe başkanı genç, en az 4 yıllık lisans mezunu, kültür seviyesi yüksek, fiziksel olarak toplumum gözünü doldurabilecek, her görüşe açık, parti içinde bölünmeleri önleyici ve  toparlayıcı bir isim olması gerekiyor.

Yıllarını siyasete vermiş tecrübeli bir siyasetçi olan Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’in bütün bu sorunları çözmeye çalıştığı ve Ak Parti ilçe teşkilatında yaşanan sorunların yanında çözümü de sağlayacak birinin genel merkeze bildirildiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Haber merkezimize ulaşan resmi olmayan bilgiler arasında, isminin Ak Parti ilçe başkanı olması için genel merkeze bildirildiği ileri sürülen kişinin bir hukukçu olduğu ve adı geçen kişinin Ak Parti İlçe başkanlığı için gerekli kriterleri sağladığı belirtildi. Ak Parti ilçe başkanılığı için adı geçen kişinin kamuoyunda olumlu karşılanacağı düşünülüyor. Bu gelişmelere karşın bazı Ak Partililer ise ilçe başkanını genel merkez tarafından atanacağı görüşünde.

Önümüzdeki günlerde Boyabat Ak Parti ilçe başkanının kim olduğunu hep birlikte göreceğiz.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
10. Yorum: boyabatlı 20 09 2020 01:41
yorumumu niye yayınlamıyorsunuz. daha, asma katın kapatılması ve kaldırım üstune doğru çıkılması imara ve projeye uygunmu diye sormadım.

9. Yorum: halk sesi 19 09 2020 19:38
bu kriterlere uygun tek aday il genel meclisi üyesi aday adayı olan sarı saçlı mavi gözlü avukatim izdir inşallah partimiz ve halkimiz için hayırlara vesile olur inşallah ... liyakat ve adaletle davranacagindan şüphemiz yoktur ...

8. Yorum: hsn 18 09 2020 21:57
kim olursa olsun fakat göreve geldğindeki mal varlığı ile bıraktığı zamanki mal varlığı araştırılsın.

7. Yorum: şeyh şamil ( mümin ) 18 09 2020 04:54
orta çarşı girişinde riskli alan olarak gösterilen otel ve cevresi eylül ayında gerçekleşen imar planı değişikliği ile 4-5 kat imar varken park ve otopark olarak değiştirilmiş . ınanmayan belediyenin girişteki panoya bakar. son olarak ► şüphesiz ki yetimlerin mallarını zulümle yiyen kimseler, ancak karınlarına ateş dolduruyorlar. ve onlar alevleri dehşet saçan ateşe gireceklerdir. (4/nîsa 10) amin ... dükkan sahipleri tebligat gelmiştir inşallah son 22 gün itiraz icin .

6. Yorum: kumluklu niyazi 18 09 2020 19:28
hayırlara tebdil.

5. Yorum: boyabat34 18 09 2020 04:17
açık öğretimden 4 yıllık mezun olanlar da dahil mi ?

4. Yorum: saffet 18 09 2020 03:39
milletini seven, saygi gosteren, egitimli ama hosgorulu, iyi dinleyici ve boyabat'in kalkinmasi icin caba gosteren bir baskan gelsin.

3. Yorum: iyi bilen 18 09 2020 03:01
bence orhan çakır ve yaparmı yapar hemde en kıralını yapar

2. Yorum: meraklı köfteci 18 09 2020 02:35
duyumlarıma göre boyabatlı işadamı hukukçu bir avukat..
hayırlısı olsun bakalım..

1. Yorum: bilgili 17 09 2020 23:56
arkadaşlar bu kişi ya avukat hasan tosunoğlu yada avukat orhan çakır olabilir başka alternatif yoktur


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

399295


Tasarım:DtGaNi