Yayın Tarihi:23 09 2020 22:14(2820)

Kovid-19 Testleri Ayrıcalıklı Zümreye mi Yapılıyor?

Son günlerde Boyabat kamuoyunda ve sosyal medyada Kovit-19 testlerinin ayrıcalıklı bir zümreye yapıldığı iddia edildi.

Hatta bir çok insana Kovit-19 testi yapılmazken, ayrıcalıklı zümrenin ve bunların referans olduğu kişilerin Kovit-19 testinin kolayca yaptırdığı öne sürüldü.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Türk Tabipleri Birliği (TTB) periyodik testlerin bürokratlara, futbolculara ve ayrıcalıklı bir zümreye yapılmasına tepki gösterdi.

Boyabat Gazetesi olarak, böyle bir durumun sadece iddia boyutunda kalmasını diliyor, hastalarımıza acil şifa, tüm sağlık çalışanlarına kolaylık diliyoruz.

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: denge 26 09 2020 03:43
arkadaşlar yapacak birşey yok başkaldırmak suç. kendinize dikkat edin. elinizden gelen gayreti gösterin mecburi toplum bağışıklığı oluşturulacak. hastanelerde çalışan sağlık görevlilerine ne yapmaları gerektiğinin bildiriyorlar onlarda öyle çalışmak zorunda kalıyorlar. sonra vay efendim hasta yakını sağlık çalışanına saldırdı, saldırıyı tabiki onaylamıyoruz ama insanları çileden çıkaracak uygulamalar başa bela oluyor. çalışana değil çalıştırana hesap soracaksanız sorun, ayrıcalıklı olmayan zümre günü geldiğinde hesap sormuyorsa burada boş boş konuşmasın.

6. Yorum: karam 25 09 2020 15:27
maalesefki yazılanların hepsi doğru şu an bütün pozitif olanlar ve şüpheliler temaslılar dışarda dolaşıyorlar ipin ucu kaçtı çünkü toplamak zor geçen hafta hastaneye gittiğimde hemşire herkese test yapılmaz temaslıysan evinden dışarı çıkma kendini izole et dedi ve hastayı geri gönderdi beklediğim süre içinde en az 10 hasta dönmüştür peki bunların içinde pozitif olanlar daha olmayan kaç kişiye temas edip bulaştırdı bu testi yapmak bu kadar zor mu veya pozitif bir insan 10 gün sonunda negatife dönmeden döndüğünü bilmeden nasıl işe döner insan sağlığı ve yaşamı bu kadar basit olmamamlı bu şekilde olan işleyişi esefle kımıyorum ve büyük vebal olduğuna inanıyorum esenkalın

5. Yorum: murat 24 09 2020 17:22
bunu bilmeyen mi var. herşey de ayrıcaklı zumreye kanun nizam tanımaz bunlar. herşey de önce gelir bunların hayat standardı yüksek tutulur. yarın hakkın divanında nasıl hesap verecek bu idareciler görecez.

4. Yorum: gökbörü 24 09 2020 16:56
öyle demeyın canım futbol en önemli şey -çünkü gol olunca vırus etkısını kaybedecek bilim ve bılım adamı önemsiz futbolcu çok önemli lütfen aşıyı futbolcu bulacak , neyse futbol halkı oyalama yontemlerınden bırıdır ingiliz derın devletının ıcadıdır.bürokrat ve zengınlere gelınce dunya kurulduğundan beri halk garıban ezılır ölür ne yazıkkı duzen bu , şaşacak durum yok !virüste kım çalışıyo işçi vs orta ve alt kesım üst kesım çekıldı yatlara katlara adalara beklıyo , olay bu!çok derın syg.

3. Yorum: sanayiden 24 09 2020 04:14
geçen cumartesi baş ağrısı ateş öksürük halsizlik şikayetiyle boyabat devlet hastanesine gittim korona testi yapılmasını istedim test yapmadılar
sadece grip ilaçları yazıp gönderdiler şikayetlerim devam etmekte bende korona varsa ve istemeden herkese bulaşırsa sorumlusu benmi yoksa hastanemi olacak artı ben hergün işe gidip geliyorum

2. Yorum: osman 24 09 2020 03:59
1. yorumcu aynen öyle olması gerekirken covidli komşularımızdan duyduğum şeyler kendizii iyi hissediyorsanız 14 gün sonunda çıkabilirsiniz!! işte çalışma mecburiyeti olup 3.testi poztifi çıkan vatandaşa ise maskeni tak hiç çıkarma işine devam edebilirsin diye il sağlık müdürlüğünden bizzat ses kaydını dinledim. allah akıl fikir versin bunlara

1. Yorum: emre 23 09 2020 23:31
covid 19 u pozitif çıkıp 14 günlük karantinası biten iyileşen hastaları tekrardan test yapıp, negatife dönmüşse karantinalarının bitmesi gerekmez mi?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

234607


Tasarım:DtGaNi