Yayın Tarihi:28 09 2020 21:33(1814)

MHP il başkanı Çakır, güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olağan il kongresinden mevcut başkan Ali Çakır tekrar güven tazeledi.

MHP Sinop olağan il kongresi Rehberlik Araştırma Merkezi Salonunda yapıldı. Divan başkanlığını TBMM İdare Amiri MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal'ın gerçekleştirdiği kongrede divan üyeliklerini MYK Üyeleri Davut Haskırış ve Yakup Özkılıç ile Kadın Kolları Başkanı Dilek Beyazca yaptı.

Divanın teşekkülü ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Yapılan protokol konuşmaları sonrası yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir-gider hesap raporu okunarak oylandı ve seçimlere geçildi. Mevcut Başkan Ali Çakır'ın tek liste ile girdiği kongrede Başkan Çakır güven tazeleyerek tekrar il başkanlığına seçildi.

Genel kurula hitap eden İl Başkanı Ali Çakır, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ali Çakır, Milliyetçi Hareket Partisinin Türkiye sevdasını, Türklüğe duyduğu emsalsiz ve eşsiz bağlılığını her şart altında muhafazaya, gerekirse de müdafaaya yeminli olduğunu söyledi.

Çakır; "Her dava arkadaşımız yüksek bir sorumluluk ahlakıyla, nefsine ve egolarına yenilmeden, meselelere hesabi yaklaşmadan, empati ve erdem marifetiyle mücadelesini sürdürecektir. MHP, 51 yıldır önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışıyla hizmet etmektedir ve bundan sonra da edecektir. Görevimiz ağır ve bir o kadar da kutsaldır" dedi.

Kendisine ve ekip arkadaşlarına tekrar görev veren teşkilat mensuplarına teşekkür eden İl Başkanı Ali Çakır: "Güven Tazeleyerek tekrar delegelerimizin oyları benim başkanlığımda il yönetim kurulumuza görev verildi. Camiamıza ve yeni yönetimimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

MHP SİNOP YENİ YÖNETİMİ

Ali Çakır başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı: Özkan Arıcı, Yılmaz Uygun, Timur Gündoğdu, Dilek Beyazca, Gülser Çakır, Selçuk Mete, Mehmet Polat, Ataman Karakaya, Şenol Öz, Hasan Vehbi Demirbaş, Müsamettin Sucu, Hüseyin Dinçkurt, Bülent Tahta, Yavuz Gencer, Turan Erdem, Sinan Fevzi Gür, Zafer Bayra, Kemal Özçelik, Berke Korucuoğlu, Ufuk Öztürk.
Disiplin Kurulu: Ahmet Öz, Orhan Başcan, Yunus Altındal, Kazım Konukçu, Serkan Özkoç, Sabri Eriş, Şeniz Gencer.
Üst Kurul Delegeleri: Ali Çakır, Yılmaz Uygun.

Kaynak: Vitrinhaber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

396776


Tasarım:DtGaNi