Yayın Tarihi:07 01 2021 21:01(1625)

Diktatör Giderken, İktidarlar ise Biterken Zulmü Arttırır!

CHP Durağan ilçe başkanı Mustafa Eker yaptığı yazılı açıklamada iktidarın giderayak muhalif olan memur ve çalışanlar üzerinde baskılar oluşturmaya çalıştığını ifade ederek; “AKP iktidarı gidicidir. Tüm anketlerde yapılan kamuoyu araştırmalarında cum hur ittifakının tüm çabalarına rağmen istenilen başarıyı yakalayamadığı görülmektedir.

Sürekli inişte olan ve yapılacak ilk seçimde kaybedeceği belli olan AKP tehdit şantaj ve baskı ile kamuoyu oluşturmaya yandaşlarına ise umut aşılamaya çalışmaktadır. Özellikle kırsalda kraldan çok kralcı kesilen bürokrasinin iktidar temsilcilerinden talimat almaya başladığı, muhalif partilere üye olan ya da çalışanlar psikolojik baskılar oluşturmaya başlamış olmaları bunun ilk habercisidir. Çünkü diktatörler giderken, iktidarlar da biterken tüm imkanlarını seferber eder gücü baskıya dönüştürürler. Görünen o ki iktidar tüm gücü ile CHP’li belediyelere yüklenirken, temsilcileri de ekmeğinin peşinde olan emekçi muhaliflere karşı yıldırma sindirme ve baskı politikalarını arttırmaya başlamıştır.

İlçemizde de kendi ortakları olan MHP yanlısı isimlere bile tahammülü olmayan ordan oraya süren, yerini değiştiren yıldırma politikalarını arttıran, emekliliğe zorlayan, iktidar temsilcilerine tavsiyem; gidicisiniz, unutmayın ki her zulmün bir de yarını vardır. Sevdikleriniz için çocuklarınızın geleceği için insanları işinden aşından ekmeğinden ve yerinden etmeyin.

Yarın bir başka iktidar geldiğinde sizin de söyleyecek sözünüz olsun. Özellikle bu gün seçimle gelmiş iktidar temsilcilerine, atadıklarına sözüm; bu gün yaptıklarınız yarın sevdiklerinizle imtihan edilmenize başkalarının sizlerle uğraşmasına, ah almanıza sebep olmasın.

Demokrasi herkesi iktidar eder ama iktidar da tutmaz, zulmü ise hafızalara kazır. CHP kendi ile yüzleşmiş geçmişten ders çıkarmış bu gün tek adam olgusunun karşısında durabilen milyonların temsilcisi bir siyasi partidir. Yandaş kanallara özellikle çağrılan, konuşturulan bu gün CHP ile sadece üyelik ötesinde bir misyonu olmayan kişi ve kurumların yaptığı bireysel hatalar, sözler üzerinden Genel başkan nezdinde başlatılan yıpratma ve CHP’yi bölme girişimleri hedefine ulaşamayacaktır. Millet ittifakında ise devletine, bayrağına, milletine ve Atatürk’e sahip çıkan güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönmek üzere yola çıkmış demokrasi ve hukuk sevdalılarını yıldıramayacak, yolundan çeviremeyecek AKP dönemi ilk seçimde bitecektir.” dedi.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: aslan 09 01 2021 07:31
ne oldu, alındın mı diktatör benzetmesinden boyabatlı?

1. Yorum: boyabatlı 08 01 2021 07:04
sanki kılıçdaroğlu diktatör değil. kaç seçim kaybetti hala koltuğunda. her dönem aynı laf ak parti gidici. size en güzel cevabı muharrem ince verdi yenmiş te yenmiş yenmiş te yenmiş


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

385968


Tasarım:DtGaNi