Yayın Tarihi:12 01 2021 00:47(1406)

Barış Karadeniz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında; ''Ülkelerin gelişiminde ve güçlü bir kamuoyunun oluşmasında basının gücü yadsınamaz bir gerçektir.

Yaptıkları haberler ve oluşturdukları gündemlerle kamuoyu bilincini arttıran basın mensuplarımız kutsal bir görev ifa etmektedir. Mesai mefhumu gözetmeden, gece gündüz demeden çalışan basın emekçileri halkımızın doğru, objektif ve en hızlı şekilde habere ulaşabilmeleri adına var gücüyle çalışmaktadır.

Son yıllarda türlü çıkar grupları ve iktidar baskısı altında kalemi kırılmaya çalışılan, işsiz kalma korkusuyla mobbing ile çalışmak zorunda bırakılan gazetecilerimiz var olma mücadelesi vermektedir. Çok sayıda gazetecimiz cezaevlerinde mahkum edilerek susturulmaya çalışılmaktadır. En ağır şartlarda dahi basın meslek ilkelerinden ayrılmayan, mesleğini Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ''Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır'' şiarıyla özveriyle yerine getiren gazetecilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Teknolojinin gelişmesi ve internetin yaygınlaşmasıyla yaratılan sahte gündemler ve yalan haberler karşısında dimdik duran, en doğru ve tarafsız haber adına çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum'' cümlelerine yer verdi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

32655


Tasarım:DtGaNi