Yayın Tarihi:17 02 2021 20:43(2021)

Sinop genelinde büyük elektrik kesintisi

Sinop ili genelinde yoğun kar yağışı ardından enerji nakil hatlarında meydana gelen hasarlar nedeniyle bir çok köye elektrik verilemiyor.

Sinop ve ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle bazı ilçe merkezleri dahil bir çok köye elektrik verilemiyor. Farklı bölgelerden gelen görüntüler durumun ciddi boyutlarda olduğunu gösteriyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle enerji nakil hatlarındaki çok sayıda elektrik direğinin yıkıldığı belirtiliyor.

AÇIKLAMA GELDİ

Bu arada YEDAŞ'tan yapılan açıklamada çalışmaların yoğun şekilde devam ettiği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Bölgemizde yaşanan hava muhalefeti sebebiyle şebekemizde elektrik kesintileri meydana gelmektedir. Tüm ekiplerimiz sahada gerekli müdahaleleri sağlamaktadır. Yoğun hava muhalefetinden kaynaklı elektrik kesintileri hakkında 0530 106 0 186 nolu whatsapp hattından bilgi edinebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder iyi günler dileriz."

Kaynak: Vitrinhaber

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: gökbörü 17 02 2021 23:14
vatandaş isimli yorumcu kardeş çok doğru aynen katılıyorum eksık eleman yurumeyen işler özel sektör bu suçlu kım :bunu bu hale sokan iktıdar herşeyı satan özelleştıren peşkeş çeken iktıdar !!!!!!!

2. Yorum: bir bilen 17 02 2021 21:16
maşallah bütün direkler kuleden boynunu bükmüş, bu ne demek dostlarım tamamen proje hatası ne olur yani 2 bölge değilde 3.buz yükü bölgesine göre proje yapsanınız. o zaman maliyet artıyor değil mi.kimse afetin arkasına sığınmasın. yedaş sınıfta kaldınnnnnnn.

1. Yorum: vatandaş 17 02 2021 21:11
tabii, burası sibirya o yüzden hayat felç oldu yedaş işletmelerin içini boşalttı güya masrafları düşürerek daha fazla kar yapmanın peşinde ,kalifye elemanların ücretleri yüksek diye çıkış verip yeni elemanlar ile işi yürütme derdinde. baylar ucuz etin yahnisi böyle olur. afiyet olsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

384569


Tasarım:DtGaNi