Yayın Tarihi:17 02 2021 20:51(2102)

Türkeli'de iki gündür elektrik ve su yok!

Türkeli’de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle iki gündür ilçe merkezi ve köylere elektrik ve su verilemiyor, zaman zaman telefon ve internet hatlarında kopukluk yaşanıyor.

Türkeli'de 15 Şubat Pazartesi günü sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkili olurken, kar kalınlığı bugün itibariyle ilçe merkezinde 50 santimetreyi, köylerde de yer yer 1 metreye kadar ulaştı.

Etkili olan kar yağışı, aynı zamanda elektrik ve su kesintilerini de beraberinde getirdi. 15 Şubat Pazartesi günü sabah saatlerinden bu yana Türkeli ilçe ve köylerine elektrik verilemedi, elektrik dağıtım şirketi YEPAŞ sınıfta kaldı.

Yaşanan elektrik kesintisinden dolayı ilçe geneline su da verilemedi.

Yetkililerden aldığımız bilgilere göre; ilçe merkezine bu akşam saatlerinden itibaren elektrik ve suyun verileceği öğrenildi.

Aynı zamanda Türkeli'de 15 Şubat itibariyle yüz yüze eğitime başlayacak olan ancak 'kar' nedeniyle ertelenen 125. Yıl Gazi Anaokulu ve köy okulları, Valilik tarafından alınan karar doğrultusunda 2 gün daha ertelendi.

Meteoroloji'den alınan son verilere göre; ilçede etkili olan kar yağışının yarın (Çarşamba) akşam saatlerine kadar aralıklarla devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: Turkelihaber.com

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: boyabatlı57 01 03 2021 18:05
sanki doğu vilayeti. yani insanları mağdur etme gibi durumları olmamalı bu özel sektörün.

3. Yorum: boyabatlı kağzım 18 02 2021 05:18
fotolar çok hoş.tam kart postallık fotolar.teşkürler bg.

2. Yorum: gökbörü 17 02 2021 22:10
bu da yetmez tabıkı büyük şeytan için:salgınla düğmeye basıldı olan çalışanlarda boşa çıkacak dijital robotık dönüşümle bırçok kışı işsiz kalacak şimdiden birçok firma yok evden çalışma yok vs.gibi elemanları tasfıye etmeye başladı dunyada ne için :3 beş şerefsız daha çok kazansın dıye olay bu!bu na çanak tutan herkes te adidir şeytanın en buyuk işbirlikçisidir.!durum bundan ıbaret vesselam !

1. Yorum: gökbörü 17 02 2021 21:48
her yerı özelleştır sat 5 kişinin yapacağı işi bır kışıye yaptır bu gıbı durumlarda sınıfta kalır tabı ülke bu halde özel sektörün durumu bu tamamı !olan vatandaşa oluyor nereye baksanız bunu görürsünüz tüm sektörlerde kapıtalıst sıstemın durumu bu !


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

63013


Tasarım:DtGaNi