Yayın Tarihi:02 06 2021 20:31(653)

Sinop Emniyet Müdürlüğünden Narkotik Operasyonu

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ortak yapılan çalışmalar neticesinde çok sayıda uyuşturucu madde, mermi yakalandı.

Narkotik ekiplerinin çalışması neticesinde; 9 Adet Uyuşturucu, 1 adet Yağma, 2 adet Kasten Yaralama, 3 adet 6136, 1 adet Genel Güvenliğin Tehlikeye Düşürülmesi ve 2 adet Aile İçi SKM suçlarından kaydı bulunan İ.C isimli şahıs hakkında Sulh Ceza Hakimliğinden alınan adli arama kararı gereğince 28.05.2021 günü şahsın ikametinde yapılan aramada; 18 Adet 9*19 mm tabanca fişeği,  21 Adet Av Tüfeği fişeği, 1 Adet poşet içerisinde daralı ağırlığı 262 gram gelen renk ve görünüm itibariyle toz esrar maddesi olduğu değerlendirilen madde, 38 Adet düzgünce katlanmış ve paketlenmiş satışa hazır vaziyette daralı ağırlığı 40 gram gelen renk ve görünün itibariyle toz esrar maddesi. 1 adet düzgün katlanmış ve paketlenmiş satışa hazır vaziyette daralı ağırlığı 1,04 gram gelen renk ve görünüm itibariyle metamfetamin maddesi, Uyuşturucu esrar elde etmeye elverişli olduğu değerlendirilen daralı ağırlığı 31 gram gelen renk ve görünüm itibariyle kenevir tohumu, 14 paket halinde klipsli küçük poşetler içerisinde satışa hazır vaziyette daralı ağırlığı 50 gram gelen Uyuşturucu madde olabileceği değerlendirilen yeşil renkli bitki parçaları, Uyuşturucu metamfetamin maddesi kalıntısı bulunduğu değerlendirilen 3 adet kapsül, Uyuşturucu madde kalıntısının olduğu değerlendirilen para, Uyuşturucu madde satışında kullanıldığı değerlendirilen 1 adet hassas terazi, Uyuşturucu madde satışında kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda klipsli poşet ele geçirilmiş olup, gözaltına alınan şüpheli 29.05.2021 günü sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Sinop Emniyet Müdürlüğünce; “Temiz Sokaklar Mutlu Şehir” sloganı kapsamında her çeşit suç ve suçlu ile mücadele aralıksız ve kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: duyarli 05 06 2021 03:34
aboov venezuela'nin peynirleri sinopa kadar gelmiş mi?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

113679


Tasarım:DtGaNi