Yayın Tarihi:07 06 2021 22:05(592)

Aşkın Ayrancıoğlu'na İtalya'dan Davet

Boyabatlı ünlü karikatür sanatçısı Aşkın Ayrancıoğlu İtalya’da düzenlenen Uluslararası Libex Karikatür Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etmek üzere seçilen karikatüristlerden biri oldu.

İtalya-Roma’da düzenlenen ve “İfade Özgürlüğü, Kültür ve Siyasal Hiciv”in sorunlarına dikkat çekecek olan yarışmaya çeşitli ülkelerden sadece 150 sanatçı davet edildi. Türkiye adına Boyabatlı karikatür sanatçısı Aşkın Ayrancıoğlu da davet edilenler arasında bulunuyor. Aşkın Ayrancıoğlu’nun bu güne kadar katıldığı yarışmalardan çoğu uluslararası 100’den fazla ödülü bulunuyor. Ayrancıoğlu’nun öğrencilerinin de ulusal ve uluslararası yarışmalardan yüzlerce ödülü bulunuyor…

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: haydar abi 19 08 2021 21:47
hocam sizlerle gurur duyuyoruz bende karikatüre çok meraklıyım geçen söyle tema hazırladım bir ev düşünün evin içinde bireyler televizyon izliyor pür dikkat diriliş erkan ve evin pencereden insanlar doluyor içeriye evdekiler film izlediğinden olan bitenden habersiz ve film bitiyor evdekiler bu yabancılar kim diye soruyor gidin diyor onlar siz bizi kovamazsınız burası bizim türkiye mülteci karikatür

1. Yorum: osman hangül 09 06 2021 01:27
gururumuz başarılarına başarılar katman dileğiylekutluyorum seni.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

84528


Tasarım:DtGaNi