Yayın Tarihi:08 06 2021 20:44(486)

Sinop Polisi Sıcak Takip Sonrası Oto Faresini Yakaladı

7 Haziran 2021 Pazartesi Sinop İl Emniyet müdürlüğüne yapılan bir ihbarı değerlendiren Sinop emniyet müdürlüğüne bağlı asayiş şube ekipleri yapılan kamera ve tanık araştırma işlemleri sonrası şüpheli-profil analizleri neticesinde oto hırsızlık olay faili tespit ettiler.

Çalınan otonun gidiş güzergâhında yola çıkarak harekete geçen polis ekipleri yaptıkları sıcak takip neticesinde; Samsun İli Yakakent İlçesinde çalıntı otoyu şüpheli şahıs ile birlikte yakalandı.

Yakalanan şüpheli şahısa gerekli tahkikat işlemlerin yapılması için Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Çalınan ve polis ekipleri tarafından el geçirilen otomobili araç sahibine teslim ettiler. Polis ekipleri olayla ilgili çok yönlü olarak sürdürmekte oldukları bildirildi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

104032


Tasarım:DtGaNi