Yayın Tarihi:11 06 2021 22:24(1244)

Bakan Gül’e Esnaf Ziyaretinde Atom Tatlısı İkram Edildi

11 Haziran 2021 - Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Boyabat Adliyesi ziyareti sonrası, Adnan Menderes bulvarı üzerinde esnafları ziyaret ederek, esnaflarla selamlaştı. Adalet Bakanı Gül’e Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve beraberindekiler eşlik etti.

Boyabat’ta esnaf ziyareti esnasında bazı işyerlerine de giren Adalet Bakanı Gül’e İrfan Erbaş isimli bir esnaf işyerine davet ederek Boyabat bölgesinde çok tanınan atom tatlısı ikram etti.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: atsız 13 06 2021 20:46
boyabatlı kardeş birisine ''şu kafayı artık değiştirin''demiş.
olmayan şey değişir mi,cancağızım?

1. Yorum: boyabatlı 11 06 2021 23:35
adalet bakını boyabata gelmesin de ne gibi bir katkısı olacak onu da anlamış değilim bura dan şefik başkana seslenmek isterim göstermiş olduğunuz misafir perverliği ilçemiz adına bir belediye başkanı olarak chp genel başkanı ilçemize geldiğinde de gösterseydiniz ayrım yapmasaydınız ne güzel olurdu sizin deyiminizle bizden olmayan yani akp olmayan bizden değildir kafasını artık değiştirseniz çok iyi olur bu söylemiş olduğum sadece akp veya chp vs olanlara da geçerli sonuçta ilçemize bir misafir geliyor hangi partili olduğu önemli değil şu kafayı değiştirin artık.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

370059


Tasarım:DtGaNi