Yayın Tarihi:12 06 2021 22:42(728)

Karadeniz;"İl Milli Eğitim Müdürü, Eğitim Kurumuna Zarar Veriyor"

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medya üzerinden hakaret eden Sinop Milli Eğitim Müdürü'ne tepki gösterdi. Karadeniz müdürü istifaya davet etti.

CHP Milletvekili Barış Karadeniz sosyal medya platformu Twitter üzerinden attığı tweetle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret eden Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız'a sert çıktı. Karadeniz açıklamasında;'' Ne yazık ki çocuklarımızı emanet ettiğimiz, İl Milli Eğitim Müdürü çıkıyor Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı'na ağza alınmayacak cümleler kuruyor. Devletin ildeki yöneticisi İl Milli Eğitim Müdürü çocuklarımıza kötü örnek oluyor, Milli Eğitim kurumuna zarar veriyor. Bir eğitimcinin, bir müdürün en nihayetinde bir devlet memurunun böyle paylaşımlar yapması utanç vericidir kabul edilemez. Kamuoyuna soruyorum devlet memurları ne zamandır siyaset yapabiliyor? Bir devlet memuru ne cürretle bu cümleleri kurabiliyor ? Siyaset yapma arzusu varsa istifaya davet ediyorum. Kimse Genel Başkanımıza tek bir cümle dahi edemez buna izin vermeyiz. Merak ediyoruz bu kişiye herhangi bir yaptırım uygulanacak mı ? Gereken cezayı alması için elimizden geleni yapacağız, konunun takipçisi olacağız. Meclise sunulmak üzere soru önergemizi hazırladık. Devlet liyakatlı kadrolarla yönetilmeli'' dedi.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: boyabatlı 14 06 2021 21:41
sayın vekilim madem genel başkanınıza yapılan hakareti içinize sindiremiyorsunuzda pkk nın uzantısı hdpliler hepinize mustafa kemalın
itleri deyince herhangi bir işlem başlattınızmı yoksa oy uğruna
sesinizi çıkaramıyormusunuz merak ediyoruz boyabat halkı olarak
bugün chpde hakiki atatürkçüler atatürkçü geöinenler ve atatürkçülükten
geçinenlerden geçilmiyor

1. Yorum: boyabatlı kağzım 14 06 2021 05:21
sayın barış karadenize bravo be dostlar. eğitim konusuna çok ehemmiyet vermekte. helal olsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

396414


Tasarım:DtGaNi