Yayın Tarihi:02 09 2021 22:44(558)

Sinop Emek Barış Demokrasi Platformu "Faşizme, Darbelere ve Savaşa Karşı Demokrasi ve Barış İstiyoruz!" konulu basın açıklaması yaptı

Sinop Emek Barış Demokrasi Platformu, 1 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 17.30'da Uğur Mumcu Meydanı'nda "Faşizme, Darbelere ve Savaşa Karşı Demokrasi ve Barış İstiyoruz!" şiarıyla, Eğitim Sen Sinop Şube Örgütlenme Sekreteri Hacer Aydın tarafından okunanbir basın açıklaması yaptı.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: boyabatlı 03 09 2021 00:17
esas ahlaksızlık, kadın teşhiri,tecavüz kendini modern çağdaş gören sizin camianızda. chp deki taciz tecavüzlerede aynı tepkiyi gösterin, yada magazin sayfalarında orasını burasını açan kadınları sorgulayın. bakınız magazin dünyasına falanca falancadan ayrılmış ayrılma deyince evlilik falan değil sevgiliymişler ayrılmışlar,sonra o kadın başkasının sevgilisi olmuş erkek bir başkasını bulmuş bir ay sonra o ondan ayrılmış,öbürü başka sevgili bulmuş velhasıl biri ayrılıyor diğeri alıyor bildiğin sadet zinciri ama yaşam tarzı çağdaş modern müslüman kadın çağdışı. sizden alınacak özgürlük mesajları bize lazım değil gidin kendi mahallenize bakın


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

102900


Tasarım:DtGaNi