Yayın Tarihi:09 09 2021 23:14(940)

S.S. Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi İnşaata Başlıyor

2014 yılından bu zamana kadar çalışmaların ve emeklerinin karşılığı sonucunda 7 Eylül 2021 Salı günü Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesinin yapım işini alan müteahhit firmasının Boyabat'a gelmesiyle inşaat çalışmaları başlamıştır.

Müteahhit firmasının yaptığı açıklamaya göre Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesinin bir bloğunun yılbaşına kadar kaba inşasının bitirileceği, kalan bölüm için ise Şubat 2022 tarihinden itibaren inşaata başlanacağı şeklinde olmuştur.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Başkanı Murat Yükselecek; "Bugünlere gelmemiz çok uzun zaman aldı ama biz adımlarımızı hep ileri attık, asla geri gelmedik ve bugüne ulaştık. Vekilimiz sayın Nazım Maviş'e, Belediye başkanımız sayın Şafik Çakıcı'ya ve tüm emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunarız. Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesinin Boyabatımıza ve Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odasının üyelerine hayırlı olmasını dileriz." dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: vatandaş 11 09 2021 10:09
şu boyabat çöplüğünü kaldırın daha sonra ne iş yaparsanız yapın allah rızası için çözün şu problemi.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

381798


Tasarım:DtGaNi