Yayın Tarihi:10 09 2021 21:30(1088)

İmar Değişikliği Yokmuş, Arsa Tahsisi Varmış

Ağustos ayında yapılan Boyabat Belediyesi Meclisinde alınan karar gereğince Emniyet Müdürlüğünün arkasında bulunan ormanlık alan imara açılmıştı.

Bir vatandaşın konu ile ilgili Boyabat Belediyesine yaptığı başvuruya, Boyabat Belediyesinin verdiği cevapta ise "Emniyet Müdürlüğünün arkasında ormanlık alanın imara açılmadığı, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğüne yatırım projesi kapsamındaki projenin yapılması için tahsis edildiği" dedi.

Söz konusu belgeyi sizinle paylaşıyor ve takdiri sizlere bırakıyoruz.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: jonturk 15 09 2021 16:18
bir konuda kamu yararı olup olmadığına belediye mi karar veriyor? gösterin resmi makamların kamu yararı kararını? bir proje kamu için yarar sağlıyorken, diğer yandan kamuya menfaatine zarar veriyorsa bu projede kamu yararı olduğundan söz edilemez. hukuk öğrenin biraz...

4. Yorum: anonim 12 09 2021 23:39
bence en güzeli olmuş oradaki ormanın altında her türlü kötülük dönüyor herkes biliyor bunu hiç olmazsa emniyet orayı çevirip temizletip güzel bir yeşillik alan yaparsa güzel olur.

3. Yorum: mehmet ali günel 11 09 2021 19:45
yani tahsis edilince vasfı değişmeyecekmi

2. Yorum: ziya yilmaz 11 09 2021 17:30
o agaclari yiksinlar da gorelim bakalim buna yurek lazim oraya belediye hicbirsey yapamaz. mahkemeye gideriz surunursunuz. cumhurbaskanina sikayet edecez partinizde hainler var diye...

1. Yorum: halk 11 09 2021 10:04
bu konular basit meseleler önemli konular gündeme hiç gelmiyor,boyabat çöplüğü zehir kusuyor bu konuda kim yetkiliyse bir çözüm bulsun bu bir vebaldir.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

95002


Tasarım:DtGaNi