Yayın Tarihi:15 09 2021 23:20(430)

Karadeniz; "Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin ışığında daima dimdik yürüyecek, kurduğu Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Atatürk’ün Sinop’a gelişinin 93. yıl dönümü vesilesiyle mesaj yayınladı. Karadeniz mesajında;

‘’Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış güzide şehrimize ziyaretinin 93. yıl dönümünün gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün 15 Eylül 1928’de okuma-yazma oranını arttırarak eğitimde çağ atlatan, Arap harflerine göre daha anlaşılabilir oluşuyla toplumumuzda okuma alışkanlığı kazandıran, Türk dil fonetiğine uygun harfleri getirerek sosyal, siyasi ve kültürel anlamda reform yaratan Harf Devrimi'ni Sinop’tan başlatmış olması, ziyaretin önemini arttırmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmenimiz, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyorum.

Bizler Sinoplular olarak, bundan 93 yıl önceki Mustafa Kemal Atatürk’ün kararlılığıyla; onun ilke ve devrimlerinin ışığında daima dimdik yürüyecek, kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkacağız’’ cümlelerine yer verdi.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: gökbörü 16 09 2021 04:45
daha öncede defalarca bahsettiğim gibi bu ülkenin emperyalist güçlerden kurtuluşu üretime dayalı tarımsal anlamda güçlü ve bilimin ışığında dogmalardan ve dın temelli anlayıştan çıkıp 21,yuzyılı kucaklaması ancak ve ancak buyuk dahi ataturkumuzu ve onun devrımlerını anlayarak yaşatmaktan geçmektedir. virus operasyonu ile dunyaya diz çokturen buyuk şeytan atamızında en buyuk düşmanıydı onun koyduğu hedeflere ulaşmamızın önündeki en buyuk engelde bu şerefsizler dır. siyonizm ve masonızm atamızın tehlikeli gördüğü bugun tum dunyayı mahveden güçtür. bu bakımdan ataturk ilke ve ınkılapları ortadoğu bataklığında yok olup gitmemek için en buyuk yol gösterici kılavuzdur.tanrı türku korusun ve yaşatsın.

1. Yorum: boyabatlı 15 09 2021 23:38
sayın vekil atatürk ilkelerinde samimi değilsiniz sadece oy için
atatürk isminden nemalanmaktasınız ittifak ortağınız hdp limillertvekili sizin partililere
mustafa kemalın itleri dediler hiç sesiniz çıkmıyor ama böyle önemli
gün kutlamalarını gayet iyi yapıyorsunuz siz samimi atatütkçü değilsiniz
işinize gelince atatükçü olunmaz inandığınız davadan taviz vermemeniz lazm diye düşünüyorum


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

68513


Tasarım:DtGaNi