Yayın Tarihi:18 09 2021 22:44(1068)

Boyabat’ta Merhametinize İhtiyacı Olmayanlara Değil, Merhamete İhtiyacı Olanlara Merhamet Ediniz

Boyabat'ta bir siyasetçi yer yer kul hakkından ve merhametten bahsediyor. Bizlerin herhangi bir SİYASİNİN merhametine ihtiyacımız yok! Bizlere herhangi bir SİYASİNİN hakkını helal etmesine de gerek yok! Bizim hiç bir SİYASİDEN öyle bir talebimizde yok! Beklentimiz de yok!

Bizim siz SİYASİLERDEN talebimiz OTURDUĞUNUZ MAKAMDA BOYABAT HALKININ SİZE EMANET ETTİĞİ YERDE, TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMLERİN HAKKI VAR. KUL HAKKI VAR. BUNLARIN HAKKINI KORUYUN. VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTUN YETERLİDİR.

Kamuoyu adına soruyoruz…

Sayın Boyabat Belediye başkanı, yıllarca boy boy afişlerle hayvan barınağı reklamları yaptınız. Aradan 8 yıl geçti. Hala tık yok! Olması da mümkün görünmüyor. Hayvan barınağı olmadığı için sokaklarda çöp kutularında yemek artıkları ile yaşamlarını sürdüren, hayvan barınağı olmadığı için kışın ayaz kestiği gecelerde bir karton üzerinde titreyerek uyumaya çalışan, yer yer sokaklara renk katan, yer yer sokaklarda tehlike arz eden, makamınıza gelemeyip halini anlatamayan, gerçekten merhamete ihtiyacı olan sokak hayvanları var.

Kış geliyor. Sokak hayvanları ve halk süslü laflar değil, icraat istiyor. Özellikle kış aylarında sokak hayvanları ve vatandaşlar sorunlar yaşıyorlar

Siz bu hayvanlara, Boyabat halkına söz verdiniz.

Sayın Boyabat belediye başkanı bu görüntüler Marka Şehir olarak tabir ettiğiniz, Güçlü Başkanı olarak nitelendirdiğiniz Boyabat belediyesi sınırları içinde 14 Eylül 2021 Salı günü görüntülendi.

Aşağıdaki resimlere bakınca "İSTER GÖREVİNİZİ YAPIN, İSTERSENİZ MERHAMET EDİN” bilmem idrak edebiliyor musunuz?

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
10. Yorum: istanbul 21 09 2021 18:02
boyabat'ta hiç bir hayvana merhamet edildiğini görmedim her ay annemize istanbuldan kargo ile kedi köpek maması yollayıp sokaktaki hayvanların önüne koyuyoruz.problem barınak değil sokaktaki hayvanların hepsi barınağa zaten sığmaz en azından aşılarını yaptırıp belirli bölgelere mama su bırakılsınsın ki hayvanlar aç kalıp saldırmasın hayvanda mantardan tüy kalmamış bütün köpeklerin kemikleri sayılıyor çöplüğün etrafı köpek dolu şehire yakın olan çöplükteki hayvanlarda boyabat merkeze gelip ister istemez hastalık bulaştırıyor önce çöplüğü kaldırsınlar yenimahallede kokuda oturulmuyor.

9. Yorum: tuncay 21 09 2021 04:58
gerçekten utannç verici bir durum !!!! 7 aydır camikebir mahallesindeki yollara parke yapamayan belediyeden ne beklenir ki

8. Yorum: boyabatlı 20 09 2021 18:11
bu hayvanlar allah'ın emanetidir. seçimlerde uçuk kaçık olarak verilen vaatleri yerine getirin, ama ya da boşver seçimlere daha çok

7. Yorum: jonturk 20 09 2021 15:58
barınak konusunu boyabatlı hemşehrilerim biraz yanlış anlıyorlar. barınaklar sokak hayvanlarının sokaktan toplanıp hayatlarının sonuna kadar yaşadığı açık hava hapishanesi değildir. şehirdeki hayvanların alınıp, rehabilitasyon ve tedavilerinin yapılıp geçici süre misafir edildiği ve tekrar yaşam alanına geri bırakıldığı yerlerdir. boyabat'a hayvan barınağı şarttır, acil ihtiyaçtir ancak sanılmasın ki barınak yapıldığında boyabat'taki tüm hayvanlar o barınakta yaşayacak ve biz sokaklarda hiç sahipsiz hayvan görmeyeceğiz...

6. Yorum: sedat 20 09 2021 01:22
canlar için barınma, beslenme ve tedavi için acilen harekete geçilmeli gerekirse fon oluşturun kadim şehrimizin insanları gereken yardımı yapacaktır

5. Yorum: boyabatli 19 09 2021 20:38
ınsan sevgisi olmayandan,hayvanlara merhamet beklemeyin,nokta.

4. Yorum: vatansever 19 09 2021 06:07
onlar ancak yeni cezaevi yapmayı bilirler ......birde bunu müjde gibi vermeyi.....

3. Yorum: , 19 09 2021 05:38
boyabatlı değilim ama 9 yıldır boyabatta yaşayan bir bireyim. ne zaman sinop'a gitsem boyabatlı olmadığım halde taktığım bir konu var. sinop'dan ciktigimizda boyabat yol ayrımına gelene kadar kastamonu tabelası var, gerze tabelası var. boyabat tabelası niye yok!!!! niye o tabela konulmaz yada konulması için uğraşılmaz. bu kadar mı bir şehir ötelenir?

2. Yorum: gurel 19 09 2021 01:01
bu belediye baskani hayvanlarla alakali hicbir calisma yapmadi. başıboş gezen o kadar çok tehlikeli köpekler var ki yillardan beri soyleye soyleye dilimizde tüy bitti. başıboş kopekleri barınağa koyamıyorlar bir türlü çünkü kendi çocuklarına daha herhangi bir köprk saldırısı olmadı o yüzden halkın istekleri onlar için önem arz etmiyor. 2023'te postayı koyacaz bu belediyeye hepsi hesap vercek.

1. Yorum: evet 19 09 2021 00:07
belediye canlıları yaşatmak değil yok etmek için var içinde merhamet ve insanlık kırıntısı olmayan yozlaşmış bir zihniyet memleket yönetiyorsa sonuç aç çaresiz hayvanlar katledilmiş ağaçlardır


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

7043


Tasarım:DtGaNi