Yayın Tarihi:09 10 2021 22:41(689)

Köye Bırakılan Kediler Sinop Belediyesine Teslim Edildi

Sinop’un Mertoğlu köyüne kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bırakılan kediler, ara sıra köyüne giden Osman Aksu tarafından Sinop Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı ekiplerine teslim edildi.

Aksu, kedilerin yaklaşık 3 gündür köyünde olduğunu ve aç kaldığını belirterek; “Bir akşam geldiğimde 3 tane kedi gördüm. Biri anne olmak üzere 2’ de yavru vardı. Toplam 3 yavruydu ama biri öldü sanırım zayıftı biraz zaten. Bunlarla karşılaştım. Sürekli elime, ayağıma dolaşıyorlardı. Ben her zaman burada olmadığım için buraya alışmalarını istemiyorum. Benim burada sebzelerim var, marullarım, maydonozlarım var. Dolayısıyla burada evcil ve ya yabani hayvan beslemek sakıncalı. Onun için kedi barındıramıyorum. Daha sonra karınları aç diye düşündüm. Evde yaklaşık 3 yıldan beri duran makarna vardı. Hemen makarnayı haşladık ve verdik. Kediler makarnaya öyle saldırdılar ki kaç gündür aç olduklarını bilmiyorum. Bir tek makarnayı üçü aynı anda paylaştı. Tabi ben bunların karnını doyurdum ama bunlara da mutlaka bir aile bulmamız gerekiyor. Burası olmaz. Burası yol kenarı. Buradan dakikada 10 tane araç geçiyor. Ben burada yokum. Burada olsam zaten çözüm bulur. Bunları bugün Sinop’a getireceğiz. Eğer bu hayvanları beslemek isteyen birisi olursa, bir aile olursa vermeyi düşünüyorum.” dedi.

Kaynak: Haber57.com.tr

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: vatandaş 10 10 2021 05:16
boyabattada bu aralar sahipsiz eşekler başıboş dolaşıyor,yaz aylarında işlerini halleden köylü vatandaş işi bitince sokağa terkediyor,buda insanlığın bittiğini ifade ediyor aslında.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

408498


Tasarım:DtGaNi