Yayın Tarihi:22 12 2008 08:19(1367)

 

Cumhurbaşkanı Gül Valiler Kararnamesini Onayladı

Cumhurbaşkanı Abdulah GÜL, Başbakanın yurt dışına çıkmadan önce imzaladığı kararnameyi onayladı. Bu Kararnameye göre 12 İlin Valisi Merkeze alındı.

Son Valiler Kararnamesine göre Sinop Valisi Zeki ŞANAL Merkez Valiliğine atanırken, Konya Karatay İlçesi Kaymakamı Mustafa Hakan Güvençer ise Sinop Valiliğine atandı.

 

 

Son Kararnamenin içeriğini, Cumhurbaşkanının onayında iken 24 Kasım 2008 tarihinde Gazetemizde "Vali Zeki Şanal Merkez Valiliğine atanıyor" haber başlığıyla duyurmuştuk. Bu Kararnamede Eski Sinop Valilerinden ve şu anki Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu' da Merkez Valiliğine atandı.

Kararname 22 Aralık 2008 Pazartesi tarihli ve 27088 no.lu Resmi Gazetede yayınlandı.

 

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: memet 23 12 2008 10:45
sızıde yedıler sayın valım sonunda sınop u almak ugruna

3. Yorum: HAKAN DEMİR 23 12 2008 07:29
sayın valimiz zeki ŞANALa memleketimize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder saygılarımı sunarım

2. Yorum: Ahmet Küçükbaş 22 12 2008 16:46
Valimiz Sayın Zeki Şanal Sinop'a ve Boyabat'a çok değerli hizmetlerde bulunmuştur. Özellikle bu gün önemini tam olarak kavrayamadığımız Boyabat Evleri konusundaki yardımlarını unutmak mümkün değildir. Sayın Şanal'ı daha Hatay Valisi iken tanıyan Mimar Oktay Ekinci'nin övgüleri boşuna değildir.

Boyabat kendi tarih ve kültürüne sahip çıkıyor. Gelinen bu noktaya kolay gelinmedi. Son beş yılda bir kaç tane mutlu tesadüf peşpeşe geldi. Bu tesadüflerden biri de Değerli Valimiz Zeki Şanal'dır. Eğer bu beş yıl içinde Sinop'ta vali olarak bulunmamış olsaydı kuşkusuz bazı şeyler çok noksan kalacaktı.

Memleketimize yaptığı kalıcı hizmetlerden dolayı kendisine minnettarız.

1. Yorum: Şerif ÇAKMAK 22 12 2008 09:41
Yeni Valimiz Sayın M. Hakan GÜVENÇER' e Karadenizin incisi Sinop' a Hoşgeldiniz der, Sayın Valimiz Zeki ŞANAL' a Sinop' ta bulunduğu 5 yıl ki süre zarfında yaptığı hizmetlerden ve sağladığı katkılardan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

360450


Tasarım:DtGaNi