Yayın Tarihi:27 12 2008 01:28(2103)

Boyabat Gazetesi

 

AK PARTİ
BOYABAT İLÇE
KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI

BASIN BÜLTENİ
SİYASETTE VAR OLMAK İÇİN
TÜM KADINLARA AÇIK DAVETİMİZDİR

Ak Parti kuruluşundan bu yana, gerek parti yönetiminde gerek 22 Temmuz 2007 seçimlerindeki kadın katılımıyla, gerekse parlamento ve hükümet çalışmalarıyla kadının sosyal, siyasi ve iş hayatında katılımını artırmaya yönelik çabayı ortaya koymaktadır.

Partimiz yaklaşan yerel seçimlerde kadın katılımını artırmak için yaklaşık bir yıldır düzenli olarak çalışmaktadır. Genel Merkez öncülüğünde yapılan SİYASET AKADEMİSİ bunun en önemli göstergesidir.

Biz, teşkilatlarımız ve sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere toplumun tüm kadınlarını  SİYASET YERELDE BAŞLAR sloganıyla yerel siyasette görünür olmaya davet ediyoruz.

Gelin sokağımızı, mahallemizi, ilçemizi ve ilimizi birlikte yönetelim.

Talep etmeden söz sahibi olamazsınız. Gelin ilçe teşkilatlarımıza müracaat edin ve şehrimizin hizmet yarışına siz de katılın.

 

 

Facebook'ta Paylaş
12. Yorum: bayram ayrancı'ya 30 12 2008 18:36
bayram ayramcı siz islam dininin, insanların en üstünü olan sevgili peygamberinin, ayeti kerimelerle ve hadis -i şerifler farz kılındığını bildirdiği başörtüsüne ne hakla arap kültürü diye hakaret etmeye kalkışırsınız. sen ehl-i sünnet olmaya bilirsin ama islamıyetle ilgili kendi iradenle hüküm veremezsin. haddini bil angry

11. Yorum: ee 28 12 2008 18:41
BOYABAT - www.BOYABAT.com.tr I boyabat sitesi, sinop boyabat ...bu site kiminse tarafsız yayın yapsın bir ay önce anket yaptı hasan kara birinci gidiyordu site bakıma girdi diyor anketler siliniyor tekrar açıldı tekrar anket yaptılar gine hasan kara birinci 10 gün sonra gine site bakıma girdi arkadaş bu site yük kamyonumu boyna bakıma giriyor şimdi gine açıdı başka anket yayınladılar günde belki 50 kere boyabat gazetesine giriyorum hiç bakıma girmiyor

10. Yorum: bayram ayrancı 28 12 2008 03:29
AKP kadınlar konusunda bu kadar samimi ise önce KADININ özgürlüğünü sağlasın. AKP li kadınlar aday olsunlar ilçe il yönetimlerine. KADINLARIN KENDİ ADLARINA KONUŞTUĞU, KENDİ KARARLARINI ALABİLDİĞİ, ÖRTÜNME KONUSUNDA ÖZGÜR OLABİLDİĞİ ORTAMI YARATSINLAR samimiyetleri ortaya çıkar. ARAP kültürünü kadın üzereinde uygulayıp islamı yozlaştırmadıklarında samimiyetlerine inanılabilir.

9. Yorum: ssss 28 12 2008 06:35
geçen anket yapılıyo du boyabat gazetesi hangi partiye daha yakın diye ankete ne luzum var sonuç ortada smile smile tongue

8. Yorum: bdbd 27 12 2008 19:35
3.Yorumcu:Degerli hemsom bizim bildigimiz HASANDAGI nezaman tanrudagi oldu
yoksa siz bu dehri zamaninda Ezani Muhammediyi; tanru uludur, tanru uludur
tanrudan baska yoktur tapacak diye okutan zevatin torunlari olmayasiniz?
Aman Ha...Biz halimizden simdi memmunuz.Sizede birakip ,tanru dagindan inip ULUDAGA gidip biraz kaymanizi tavsiye ederim.
Hadi hayirli isler....

7. Yorum: GERÇEK 27 12 2008 23:26
seçim yaklaştı kadın kolları devrede.....yolda selam bile vermezler kendilerini akparti kadın kolarında zannedenler...seçim yaklaşınca da........

6. Yorum: boyabatlı 27 12 2008 20:09
evett kadınsızzzz siyaset olmaz tabiii dedikoduları nerden öğrencez tongue

5. Yorum: yazık 27 12 2008 18:21
Ey Tanrıdağlı
Sizin gibi SÖZDE ATATÜRKÇÜ değil ÖZDE ATATÜRKÇÜ olan bir partiyi ne ile suçluyorsunuz. Altı senedir gözlerinizi dünyaya kapatmışsınız, göremiyorsunuz. Ak Parti'nin Atatürk ile, ilke ve devrimleri ile, Cumhuriyet ile, Cumhuriyet'in temel değerleri ile hiç bir problemi olmamıştır, olamaz, asla olmayacaktır da. Ama sizin gibiler bunu ısrarla görmemekte, hatta tersinden görmekte inat ediyor. Ak Parti Atatürk'e ve Cumhuriyet'e sizin gibi sözde değil icraatları ile sahip çıkıyor. Bence yalnız kalıp şöyle bir iç muhasebesi yaparsan sen de bunu görecek ve kendi kendine itiraf edeceksin. Haydi artık bırakalım lütfen inat etmeyi, görelim artık gerçekleri.

4. Yorum: Bir Dost :D:D:D:D 27 12 2008 05:41
Helal olsun be Bu kadınlar varya erkeklerden daha iyi yönetirler bence Boyabatı laughing laughing

3. Yorum: Tanrıdağlı 27 12 2008 04:43
Atatürk sayesinde Kadının da Seçme ve Seçilme Hakkı elde ettiğini bilmek istemeyen sizler değilmisiniz.Onun manevi emanetlerine ve TÜRK KADINI nı da Erkeğiyle aynı sosyal haklara kavuşturan kanunlarına Aydın TÜRK insanlarıyla beraber olacağınıza muhalefet eden Sizin partiniz kadınları değil de AFRİKA YERLİ kadınlarımı şimdi seçim zamanı OY peşindesiniz değilmi. 4.5 yıldır nerdesiniz . Kadınların Vicdanları Erkeklerden daha yumuşak olması lazım. Eşlerinizin yaptığı adaletsiz kömür ve gıda dağıtımı,ihtiyacı olmayanlara yapılan iş taksimleri ve gelir düzeyi iyi olanlara yapılan kıyakları önledinizmi işsiz gezen her gence kendi çocuğunuz gibi merhametle baktınızmı veya uykusuz geceler geçirdinizmi .AMA OY ZAMANI GELDİ SİZE DEDİLERKİ KADINLARIN oylarını toplayın.Çünki diğer partilerin kadın kolları yok nasılsa. MUVAFFAK TA OLACAKSINIZ NE ACIKİ .Birde BOYABAT ta 7 senedir hangi sosyal dayanışma yada Başarıyı gösterdiniz BOYABAT ve BOYABAT lının yararına sayın BOYABAT AKP KADIN KOLLARI.

2. Yorum: hadibe 27 12 2008 03:51
hadibe seçimler geldi kadınları hatırlarsınız seçimlerde iyi kullanıyorsunuz seçimden sonra selam bile vermiyorsunuz hadi başka kapıya siyasetmiş hizmed yarışıymış hadi ordan sizi gidi siziler

1. Yorum: salsem 27 12 2008 02:41
evet hizmet için katılım şart, ama yanlışlarada ortak olmamak şartıyla. takım tutar gibi parti tutmamak için şart. bu vatan kolay kazanılmadı ama kolay satıldı topraklar. şu anda işten çıkarılanlardan bahseden yok, teğet geçti deyip oy peşinde koşmak daha kolay vatanı bölmek isteyenlere sadece ak parti gömleği giydireceğiz, beyin aynı beyin önemli olan beynin değiştirilmesi, değilmi. bir boyabatlı olarak ülkenin her tarafına aynı hizmetin gitmadiğini üzülerek söylemek zorundayım. saygılarımla


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

343616


Tasarım:DtGaNi