Yayın Tarihi:28 12 2008 01:05(2248)

 

Atatürk İlköğretim Okulu’na yeni tesisler yapılacak

 

Boyabat-Kargı yolunu yapan Aydın İnşaat, Okula kazandırılan arsadaki 300 kamyona yakın hafriyatı ücretsiz yaptı

Atatürk İlköğretim Okulu arkasında bulunan Belediyeye ait arsa, Okul Müdürlüğü ve Okul-Aile Birliğinin girişimleri sonucu Belediye tarafından okula bedelsiz olarak bırakıldı. Bu sayede öğrenciler daha büyük bir bahçeye kavuşmuş oldular.

 

 

 

AYDIN İNŞAAT’A TEŞEKKÜR

Necati Korkan ve Okul Aile Birliği Başkanı Orhan Solmaz, söz konusu arsanın kullanılır hale gelebilmesi için 300 kamyona yakın bir hafriyat çalışması yapıldığını belirterek “Bu konuda bize desteğini esirgemeyen ve tüm hafriyatı ücretsiz yapan AYDIN İNŞAAT ŞİRKETİ’ne teşekkür ediyoruz. Okulumuz ve öğrencilerimiz bu sayede yepyeni imkânlara kavuşacak” dediler.

 

 

 

 

Okul Müdürü Necati Korkan okula 3 halı saha büyüklüğünde bir arsa kazandırdıklarını, buraya ilk etapta halı saha, küçük bir basketbol ve hentbol sahası yapmayı planladıklarını söyledi. Bu iş için hem Kaymakamlık hem de Belediyenin desteğini aldıklarını belirten Necati Korkan “ Bize bundan sonraki aşamalarda da yardımcı olacaklarını belirten Kaymakamımız Sayın Ali Partal ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ermiş’e bu yardım ve desteklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Facebook'ta Paylaş
34. Yorum: fadime büyükbostancı 04 01 2009 04:46
selam:)bende A.İ.Ö.O'lundan mezunum hatta babamda rahmetli burda öğretmendi.keşke oda bu günleri görse idi babamda bu yeniliği görseydi çok mutlu olurdu.yenilenmesine bende çok sevindim emeği geçen herkese burdan teşekkür ederim çocuklarada başarılarının devamını dilerim:):)

33. Yorum: atatürk i.ö.o 01 01 2009 02:15
o düzenlemeler bizim sayemizde yapılıyo bir kerem biz baskanın yanına gitmeseydik olmazdı smile

32. Yorum: ATATÜRK İÖO velileri 31 12 2008 06:05
Bşkanım sizi okul aile birliği ne seçerken şüpemiz yoktu çocuklarımızı kollayacağınızı biliyorduk ve inanıyorduk bugün bizi yanıltmadığınız için teşekkür eder çalışmalarınızda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim adamın biri 15 ytl ye takmış gitsin diğer okullara baksın nekadar alınmış örneğin inenü 20 ytl allah verendende vermeyendende razı olsun çocuklar bizim geleceğimiz. BAŞKANIM yeni icraatlarını burdan görmek için sabırsızlanıyorum

31. Yorum: 70,li 30 12 2008 20:41
Atatürk İ.Ö.O nun okul aile birliği iyi çalışıyor diğer okulların okul aile birlikleride çalışsın.Kıskanmasınlar çalışsınlar.

30. Yorum: öğretmen 30 12 2008 19:52
okulumuzun kullanım alanın genişletilmesi ve düzeltilmesi güzel bir çalışma,yardımcı olan tüm şahıs ve firmalara teşekkürler.

ama bu haberin altında konuyla alakasız birçok yorum okudum,okulda toplanan her para için veliler bilgilendirilerek bu paralar toplanıyor.şu an yazılı dönemindeyiz ve çocuklarımız yazılı sorularını elle yazmıyor ,çalışma kağıtları öğrenciler tarafından elle yazılmıyor dolayısıyla fotokopi masrafı olarak bir ücret talep etmek gayet doğaldır.ayrıca fotokopi makinasının bakım ücreti sadece 2 bin ytl ,hizmetlilerin maaşları da devlet tarafından ödeniyor bu miktarı belirleyen okul idaresi yada milli eğitim değildir.

lütfen yapılan güzel çalışmaları takdir edelim ki okul aile birliğimiz,iderecilerimiz
ve hayır sever vatandaşlarımız da daha özverili daha güzel çalışmalarını öğrencilerimize sunsunlar.

29. Yorum: yorumcu 30 12 2008 01:32
alo şah mısın matmısın nesin anlamazdan gelme onbeş milyon diyorum.. niye topluyonuz diyorum laf ebeliğini bırak.. gerekçe sun..takmışsın bir aydın inşaata bak benim yazımda bir tek aydın inşaatla ilgili bir kelime varmı..sana yaptığınız kötü diyen varmı 15 milyonun cevabını verin konuyu başka taraflara saptırıpta benim seviyemide düşürtmeyin.

28. Yorum: ALPER ÇELEN 29 12 2008 21:03
1982 yılında Mezunu olmaktan büyük onur duyduğum Atatürk İlköğretim Okulumuza bu araziyi kazandıran ve emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum... Saygı,selam ve dua ile ALPER ÇELEN İ.B.B.

27. Yorum: sah 29 12 2008 18:30
yukarıdaki yorumcu sadece yorum yapayımda birşeyler yazmak, kendini ifade etmek için yani bende düşünüyorum, ağzımda var, konuşabiliyorumda o zaman bende yorum yapayım diye yazmış. Aydın inşaata ücretsiz yaptırıldı.devlete maliyeti 80 milyar yani 80 bin ytl olan bir iş ücretsiz yaptırıldı. neyi eleştiriyor, ne söylüyor anlaşılmadı.dünyadaki ekonomik kriz diyor birşeyler diyor ne alaka ...bu kadar hayırlı bir işi uluslar arası bir sorun haline getiriyor.... aslında ona cevap vermeye gerek duymazdım ama neyse

26. Yorum: yorumcu 29 12 2008 05:56
sayın okul aile birliği başkanım yazımızı iyi okuyun.size hizmet yapmayın yada kötü yapmışsınız demiyoruz.ama hizmeti yaparken kaynak olarak son zamanlarda kriz nedeniyle iyice ümüğü sıkılan gariban ve geçim sıkıntısı çeken halkımıza yönelmeyin. bak yazıda ne demişiz, milli eğitimden, zenginden, ve etkili şahıslardan faydalanın.. şimdi size bir soru sorcam; son günlerde dünyada bir kriz var biliyorsunuz.devletin bu krizi atlatmak için faturasını halka kesip bedelini halka öderttirmesi ve elde ettiği faydalardan sonrada biz krizi çözdük demesi gerçekçi bir çözüm olurmu. hizmetse eğer halka sunulan halkın canı yakılmamalı..siz eğer bu yaptıklarınızı yada,yapacaklarınızı zaten sıkılmış olan halkı(fakir ve garibanını kastediyorum) sıkarak yapacaksınız bu hizmet olmaz..bu eziyete dönüşür. ha unutmadan devlet ders kitabı ve çalışma kitaplarını bedava vermişti ve evlere ödev verilmeyecekti bu fotokobi israfıda ne zaten bir sürü kaynak kitap aldırıldı öğretmenler tarafından. kim fotokopiye yükleniyorsa ders olarak onlardan alın toner parasını. temizlik yapan hizmetlilerin maaşı 1.175,000 ytl olarak devlet tarafından ödeniyor fazlası lazımsa bunu milli eğitim aracılığı ile çözün.

25. Yorum: muammer şenel 29 12 2008 05:49
Demek ki birilerin dediği doğru biz yorum yapmasını dahi bilmiyoruz nekadar güzel bir iş yapmış sayın müdürümüz tebrik etmek gerek burada bazı şeylere değil onun takdire layık olan yanı anlatılsa dahada güzel olur ben böyle düşünüyorum ve öyle olmalı diyorum başarılarınızın devamını dilerim sayın müdürüm

(Büyük kafalar fikirleri, orta kafalar olayları, küçük kafalar ise kişileri konuşur)

24. Yorum: Meyve veren ağaç taşlanır 29 12 2008 04:51
Okul yönetimi ve Okul Aile Birliği yönetimi birşeyler yapabilmek için ellerinden gelen çabayı sarfetmişler ve bir şeyler yapmışlar. Yapılan işlerin kime ne kötülüğü varda bazı arkadaşlarımız yorumlardaki harfleri cımbızla çekip yanlış olan harf üzerinden birşeyler elde etmeye çalışıyor. Arkadaşlar bu şekilde bir yere varılmaz. Emeği geçen herkeze teşekkür eder saygılar sunarım.

23. Yorum: Yeter Artık Biraz Sağduyu 29 12 2008 04:26
Sayın yorumcu Harfiyat yazılmaz doğrusu HAFRİYATTIR. Umarım eğitimci değilsinizdir! Birde açıklama yaparken çocuklar gibi Duygusal olmasın pek ikna etmiyor, Madem Profesyonelsiniz o halde ona göre akış sergileyin.

Eğitim mutlak kaçınılmaz bir etkinliktir. Bu etkinliğe herkes katılımcı olmalıdır; Ne şekilde olursa olsun. Saygılarımla....

22. Yorum: 16 NOLU YORUMCUYA 29 12 2008 04:02
Sayın veli siz hiç okula geldinizmi bu okul kaç tane hizmetliynen nasıl temizleniyor baktınızmı siz akşam çocuğunuz eve gelince fotokopilerden oluşan test ödev vs kağıtların tonerlerini fotokopi makinasının aylık kaç adet çektiğini bunun bakım ücretlerini düşündünmü arkadaş bilmeden yorum yazmayalım sen bir çocuğun velilisin ben ise 560 öğrencinin velisiyim harfiyatı yaptırmak için gece uykusu uyumadım niçinmi oraya çocuklar için oyun sahası ve halı saha yaptırıp geliriynen okulumuzun daha uygar modern bir okula kavuşup çocuklarımızı daha yükseklere getirmek için şunuda belirtiyim bu toplanan 15ytl lik bağıştır . Toplama şekli ve harcama şekli yönetmeliklerce belirlenmiştir. Bu işler gönül işidir.orhan solmaz

21. Yorum: 16 YORUMCUYA 29 12 2008 04:05
Şunu Unuttum Reklam Peşinde Değiliz Bunada İhtiyacımız Yok

20. Yorum: okuldan 29 12 2008 01:36
necati öğretmenimiz bizlere bunun yapılacağını söylerken geniş bir voleybol sahası da olcak demişti.yazıyı okudukta sonra çok üzüldüm.futbol sahası zaten okulumuzda mevcut halı sahada da zaten top oynarlar.bunun için voleybol sahası yapılırsa biz de her teneffüs kavga etmez öğretmenlerimizi bunaltmazdık.lütfen made ki bir şeyler yapılıyor.voleybolu unutmayalım.şimdi zaten okulda var diyeceksiniz.top oynarken birimiz düşse başımız yarılır.(HALI SAHA DEĞİL YANİ).voleybolu daha güvenli oynamak istiyoruz. angry

19. Yorum: Fatih 29 12 2008 00:54
İyi olmuş bizim zamanımızda küçücük yerde oynardık hiç olmazsa şimdiki çocuklar oynayacak iyisin ii...

18. Yorum: asım 28 12 2008 23:48
amca sen okulu bırak direk belediye başkanlığına aday ol.bu ne hız ya.bravo sana.müdür dediğin senin gibi olacak.çalışmaya devam.daha yapacak çok iş var.gadi kolay gelsin.

17. Yorum: Hüseyin SOLMAZ 28 12 2008 23:24
Ben kendimde bu okulda okudum şu an kızımda bu okulda okumaktadır. Böyle güzel çalışmalardan dolayı başta Okul Aile Birliği başkanı Orhan SOLMAZ ve Okul Müdürümüz Necati KORKAN ı ve emeği geçen herkezi tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Aydın inşaata teşekkür ederim.

16. Yorum: veli 28 12 2008 23:11
sayın okul aile birliği başkanım ve çok değerli müdürüm. madem sizin çevreniz ve etki alanınız bu kadar geniş hizmette sınır tanımıyorsunuz.o zaman size şu soruları soruyorum.geçenlerde elime bir kağıt geçti kısaca para isteğinizi belirtiyordu.şimdi sizler; hizmetinizi yürütürken ve reklamınızı bu sayede yaperken neden şu zavallı gariban halka yükleniyorsunuz.milli eğitimin imkanlarını,geniş ve etkili çevrenizin imkanlarını ve geçim derdini aşmış bir kısım velilerin imkanlarını kullanmıyorsunuz. kullanıyorsanız bu herkese gönderilen kağıtta neyin nesi.birde bu para toplama isteğinizi belirten yazınızın altına bunu hangi yönetmeliğe dayanarak istediğinizi yazsaydınız. eğer devletimizin bütün velileri kapsayan bir yardım yapma mecbururiyatini belirten bir kanunu varsa bunu bizde bilsek.

15. Yorum: umut bahçıvanları 28 12 2008 21:39
çalışmalarınız güzel ama bir ayrıntıyı geçmişsiniz.bu ilçede sadece atatürk ilköğretim okulu yok.bu çalışmayı onaylayan ve yapan kişilerin bir zahmet dışarı çıkıp diğer okkullara da bakmalarını rica ediyorum.özellikle de DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU'NA ben DUMLUPINAR'DA okuyan bir öğrenciyim.okulumuzda değil bir geniş bahçe sınıf yok biz derslerimizi bilgisayar sınıfında işliyoruz biz yetkili kişilerden bahçe istemiyoruz biz sadece ders işleyeceğimiz bir sınıf istiyoruz.eğer atatürk ilköğretimden geleceğe ışık tutan öğrenciler çıkacaksa dumlupınarda da çıkacak ben 8.sınıfta okuduğum için belki okula yapılan çalışmaları göremeye bilirim ama o okulda sadece ben eğitim görmüyorum bizden sonra gelecek öğrencilerin eğitimine önem verilmesini istiyorum.inş sıra bizim okula da gelir bu ülkenin öğretmene doktora mühendise vb. mesleklere ihtiyacı bunların olması içinde eğitim gerekli lütfen diğer öğrencilere de sahip çıkın sizler bizlerden iyi bir meslek sahibi olmamızı istiyorsunuz madem biz de sizlerden ilgi istiyoruz siz bize sahip çıkın ki biz de size karşılığını verelim bu yazıyı tüm yetkili kişilerin okumasını istiyorum fenerleri elimize verin ki yakması bize kalsın

14. Yorum: dumlupınarda bekler bir s ... 28 12 2008 21:11
zaten dumlupınar ilköğretim okulunun arkasındaki arsa dumlupınar ilköğretim okulunun arsası.

13. Yorum: bilin 28 12 2008 18:33
BOYABAT - www.BOYABAT.com.tr I boyabat sitesi, sinop boyabat ...bu site kiminse tarafsız yayın yapsın bir ay önce anket yaptı hasan kara birinci gidiyordu site bakıma girdi diyor anketler siliniyor tekrar açıldı tekrar anket yaptılar gine hasan kara birinci 10 gün sonra gine site bakıma girdi arkadaş bu site yük kamyonumu boyna bakıma giriyor şimdi gine açıdı başka anket yayınladılar günde belki 50 kere boyabat gazetesine giriyorum hiç bakıma girmiyor

12. Yorum: S.Gökhan CEDİMOĞLU 28 12 2008 10:21
okulumuzun yenilendiğini görmek beni gururlandırdı geleceğimizi emanet edeceğimiz çocukların böyle sosyal faaliyetlere katılmaları sevindirici.gençler kahve köşelerinde telef olmazlar ilgililerden daha çok sosyal yatırımlar bekliyoruz

11. Yorum: emminik 28 12 2008 09:54
Evet sayın yetkililer Dumlupınar okulunun üst tarafındada yıllardır boş duran bir arsa var eğer bu arsada beldiyenin ise hemen iş işten geçmeden Milli eğitime verilmelidir.

10. Yorum: ORHAN SOLMAZ 28 12 2008 05:27
Eğitimin eksiklikleri hiçbir zaman bitmez, burada bize düşen bu eksiklikleri en aza indirmektir. Uzun zamandır bu projeyi düşünüyorduk türkiyede sayısıs yollar inşaatlar yapmış şuanda BOYABAT -KARGI yolunu yapan büyük firma AYDIN İNŞAAT la görüşmelerimiz sonucunda okulumuzun arka bahçesinde bulunan harfiyatın alınmasını hiç bir ücret alınmaksızın tamamen milli eğitime destek olma adına üç kamyon bir dozerle 3günlük çalışma sonucu 300 kamyon civarında harfiyatı yapıverdiler. Buradan eğitime büyük katkıları olan başta AYDIN İNŞAAT olmak üzere sayın belediye başkanı mehmet ERMİŞe, sayın kaymakamım ali PARTALa,milli eğitim müdürüm sayın hüseyin MAVİŞe,sayın okul müdürüm necati KORKMAZa, sayın çok kıymetli velilerime biz OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİCİLERİNE desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Biz burada bir meşale yaktık, inanıyorum ki bu meşale hiç sönmeyecek bu ve bunun gibi çalışmalar devam edecek ORHAN SOLMAZ AİÖ OKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANI

9. Yorum: FUNDA 28 12 2008 06:58
SÜPER TEŞEKKÜRLER BİZİM OKUL BOYABATTA BİRİNCİ

8. Yorum: saim gürbüz 28 12 2008 06:22
okuduğum ilkokulda çalışamaları görmek çok keyifli.Emeği geçen herkese teşekkürler.

7. Yorum: dumlupınarda bekler,bir s ... 28 12 2008 05:19
ya böyle faaliyetler iyi güzelde.hep atatürk okulu,o okul bu okul.peki ya arada istisna olan dumlupınar ilköğretim okulu ne olacak.siz bırakın bahçe genişletmeyi,boyabattaki tek sobalı okul.hadi onuda geçtik,soba az çok ısıtıyormu ısıtıyor.herşeyden önce altını çizerek söylüyorum,sınıf yetersizliği var bu okulda.bilgisayar sınıfında yapılıyor bütün dersler.atatürk okuluna çocuklara bahçe genişletmesi yapılırken dumlupınarada bi kaç sınıf eklemesi yapılsa iyi olmazmı.dumlupınardaki çocuklarada geniş imkan verilmiş olmazmı.çok güzel olur.öncelikle bir sınıf hazırlamak bahçe genişletmekten daha makbule deçer bence.inşallah en yakın zamanda dumlupınar ilkokulunada sıra gelir.buradaki çocuklarda bu millete,bu geleceğe ışık tutacaklardan,yön vereceklerden inşalah. smile smile smile

6. Yorum: ToLqA 28 12 2008 04:20
Bizm okul çok süper ya bunu yapan herkese teşekkür ederim eren hocam kupayı aldık sıra bunu yaptırmaya kaldı Basketbol Kaptanı:Tolga ÇAKICI

5. Yorum: nokta........ 28 12 2008 04:13
değerli kardeşim orhan bey siz okul aile birliği başkanı olduğunuz dönemden beri okulumuza göstermiş olduğunuz çalışmaların başarıyla sonuçlandığını gördük çalışmalarınızın devamını bekleriz daima yanınızdayız tebrik ederim .....

4. Yorum: Ali Sütçüoğlu 28 12 2008 03:07
şu an harfiyatı yapılan bölgede öğle aralarında ve uzun tenefüslerde futbol oynardık. brezilya nın copa cabana plajından sonra en çok futbolcu çıkarmış yerdir:)

3. Yorum: alperen 28 12 2008 02:57
valla çok iyi olmuş. bizim zamanımızda top oynanacak yer bile yoktu. biz mezun olduk herşey yapmaya başladılar(: necati hocam ellerinden öpüyorum

2. Yorum: dursun söndür 77-78 murat ... 28 12 2008 02:01
CEZAEVİNİDE KALDIRSINLAR ORADAN...MODERN YENİ BİNALAR YAPILSIN...OYUN SAHASI BETONDAN KURTARILSIN...

1. Yorum: ismail yaylacı 28 12 2008 01:58
ilkolum benim burda ne dayaklar yedim beeee smile wink tongue tongue


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

353066


Tasarım:DtGaNi