Yayın Tarihi:29 12 2008 20:15(1717)

 

SİYAD’ ın Destek Gecesi Renkli Geçti

SİYAD | Sinop İli İlçeleri Kültür Ve Yardımlaşma Derneği olarak, Bostancı Kültür Merkezinde, gerek yerel seçimler öncesi , siyasetle iştigal olan ve çeşitli siyasi partilerden aday adayı olmuş hemşehrilerimize destek vermek gerekse hemşehrilerimiz arasında sosyal ve kültürel birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla geniş katılımlı bir gece düzenledi.

 

 

27.12.2008 Cumartesi akşamı saat 18.00-24.00 arası, yaklaşık 5.000. kişinin katılımıyla gerçekleşen bu gecede ilk olarak Göller köyü saz ekibi sahneye çıktı. Yöresel sanatçılarımızdan Nurettin Kırmacı ve Aydın Sevim’in ardından, Sarıyer Kaymakamlığından Yalova Valiliğine atanan değerli hemşehrimiz  Sayın Mehmet ERSOY ve Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman DODURGALI bir konuşma yaptılar. Sinop folklor ekibinden sonra, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde çeşitli siyasi partilerden aday adayı olmuş hemşehrilerimizin tanıtımı yapıldı. Gece Sinoplu sanatçılardan Cemil Kaya ve Faruk K. Konserleriyle renkli ve eğlenceli bir şekilde sona erdi.

 

 

Haber-Foto : Mehmet ÇELİKBAŞ, İstanbul

Facebook'ta Paylaş
11. Yorum: Kınayan ve Ikınanlar 31 12 2008 00:25
Kınayan ve Ikınanlar, ne kadarda çok severmişsiniz havanda su döğmeyi. Neden o kadar abartıyorsunuz şu Hasan Ö.yü anlamıyorum.Ne demekmiş yanına yaklaşılmaz.Bak ağzınla söylüyorsun, demek aday olsa yanına bile yaklaştırmaz kimseyi.Abisi Mustafa Ö.den biliyoruz biz onları merek etmeyin siz.Sözde abartıp ona puan kazandırmaya çalışıyorsunuz ama yemezler.o devirler çoktan geçti.Ayrıca o ikili resimde olanın birtanesi aday adayı Akif Aydın.Bilmeden konuşmayın, seviyeyi düşürmeyin.

10. Yorum: vatansever 30 12 2008 19:49
aradaşlar takılmışsınız Hasan Öztürk ün adı yazılmadı diye.olayı kadar yanlış yerlere çektinizki.şu toplantının güzellğini bozdunuz.anşılıyor ki siz propagandacı,tahrikçi,vur
dumduymaz bir zihniyet sahibi insanlarsınız.sizleri kınıyorum.

9. Yorum: Dost 30 12 2008 07:41
ben boyabat gazetesinin okuyucsuym ve şu an siz sevgili boyabat gazetesi yöneticilerine kızgınım neden sinoplular gecesinde kürsüde konuşan hasan öztürk beyin ismini zikretmiyorsunzda aday bile olmayanların resmini basıyorsunuz saygılarımla

8. Yorum: Heheh 30 12 2008 01:09
Sayın KINAMACI, Boyabat Gazetesi BASIN değil ki hehehe... Boyabata hizmet eden gönül yoldaşlarının sitesi, Şahıs sitesi değil ki hehehe... Boyabat Gazetesi diye ismi o şekilde hehehe... GAZ BASA KINAMACI GAZ BASA hehehe

7. Yorum: KINAMA 30 12 2008 01:00
1.Siz sayın 3.yorumcu hemşericilik anlamında yanına yanaşamayacağınız bir kişi hakkında üzerinize vazife olmayan yorumlar yapmayın.Şayet HASAN ÖZTÜK ü BOYABAT kazanırsa kazanan BOYABAT olacaktır. 2.Boyabat gazetesi sitenizi hergün takip ediyorum ama yukarıdaki resim vede yazılarda yanlılşık gördüm basın yanlı olmaz tarafsız olur HASAN ÖZTÜRK bey i resimle geçiştirmişin aday olan şahısların resimlerini içeren resimler yok sanatçılar görüntü o kadar birde koyduğun 2 kişilik bir görüntü onlarda bildiğim kadarı ile aday falan değil. 3.İşde bizi bu mantalite bir yere götürmüyor lütfen sahiplenmesini bilelim SON OLARAKDA SİYAD BAŞKANINI VEDE YÖNETİM KURULUNU TEBRİK EDERİM.

6. Yorum: Boyabatlı 30 12 2008 00:43
doğrucu (4.YORUMCUYA).Sende maaşallah belli etmişsin kaliteyi :=)Reklamı bile yapmayı beceremiyorsunuz yazıklar olsun!Birde yönetime talipsiniz hee:=) Reklam kokan hareketler bunlar,ucuz hareketler bilmem anlatabildim mi?

5. Yorum: Memleket sever 29 12 2008 23:00
Boyabatlı isimli okuyucu bir başkan adayının yaptığı konuşma ile ilgli değerlendirmede bulunmuş.Bende hak veriyorum okudum.Peki aşağıdaki resimde diğer bir aday ın resmi var (Siyah Kravatlı)Akif Aydın.o resmi oraya koyana ne demeli?İnsanın aklına binbir türlü şeyler geliyo.Varmı bir menfaat gibilerinden?Siz siz olun tarafsız olun.Hayırlı günler

4. Yorum: doğrucu 29 12 2008 23:11
3.yorumcu.suskunluğum asaletimdendir.her söze verilecek bir cevabım vardır lakin, bir söylenilen söze bakarım lafmıdır diye,birde söyleyene bakarım adammıdır diye.ne söylemek istediğimi anlamıyorsun herhalde.

3. Yorum: Boyabatlı 29 12 2008 22:33
Kıymetli hemşehrilerim bende İstanbulda yaşayan bir Boyabatlı olarak memleket tanıtımımızın daha iyi yapılmasını istiyorum. Ve bunun yapılırken de, Boyabatın ileri gelenleri yada tanınan simaları tarafından yapılmasını istiyorum.Çok çok iyi mevkiilerde söz sahibi hemşehrilerimiz var. Boyabatta iken görüyoruz mesela,kendisini işadamı v.s tanıtarak işin hava civasında olan bir sürü hemşerimiz var burada.Bence biraz asalet yada görüntü de gerekir.İşadamı felan hikaye,sırf görüntü derdinde olan bir sürü insan var.Birde yukarıda Hasan Öztürkle ilgili bir yazı yazılmış çok iyi selamlama konuşması yaptı diye.Kardeşim adam zaten İmam-Hatip elbetteki konuşması iyi olacak :=)Bunu bile reklam yapan cahiller var.Anlamakta güçlük çekiyorum sizleri vallahi billahi.

2. Yorum: doğrucu 29 12 2008 20:46
sayın gazete yöneticileri ben istanbulda yaşayan bir boyabatlıyım siyad mükemmel bir geceyle istanbulda yaşayan sinopluları bir araya getirdi.geceye katılan taraflı tarafsız herkesin gözü fotoğrafını yayınlayıp ismini zikretmediğiniz hasan öztürk te idi şahsen benimde beklemediğim,mükemmel bir selamlama konuşması yaptı.6000 nin üzerinde sinoplu coştu.hakkını teslim etmek lazım.lütfen ya fotoğraf yayınlamayın yada adil davranın.

1. Yorum: vatansever 29 12 2008 20:36
Bu toplantıyı düzenleyenlere şükranlarımı sunuyorum.Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için hr türlü aktivitelere katılmalı ve desteklemeliyiz.
Bizler birbirimize destek olmazsak olmaz.Bir doğu vilayetlerindeki sahısların birbirlerine sahip çıktığı gib bizde hemserilerimize sahip çıkmalıyız,herkes nasıl hemsericilik güdüyorsa bizde güdmeliyiz.
Diyeceğim su ki; "BAŞKA SİNOP(BOYABAT)YOK".......


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

357869


Tasarım:DtGaNi