Yayın Tarihi:10 03 2009 01:31(1058)

 

Çeltikspor ve Gerzespor Centilmence bitirdi

Boyabat Çeltikspor, 2. Yarının 4. Maçında Deplasmanda Gerzespor ile karşılaştı. Çeltikspor, sahamızda 3-1 mağlup olduğumuz Gerzespor’ u kendi sahasında 1-3 yenerek galip gelmesini bildi.

Sabah yağan yağmur ve seçim çalışmaları nedeniyle seyirci ilgisinin fazla olmadığı maç centilmenlik içinde geçti. Maça hızlı başlayan Çeltikspor 30. dakikada Süleyman, 37. dakikada Mehmet’in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

 

 

İkinci yarıda 65. dakikada Çeltikspor’ dan  Eray ’ın golüne 68. dakika Gerze Esnafspor’ dan Ayhan karşılık verdi. Maçta başka gol olmadı ve Maç 3-1 Çeltikspor’ un galibiyetiyle sona erdi. Maçtan sonra Gerze Esnafspor yönetimi Çeltikspor’ a Otel Ermiş’te yemek verdi. Maç öncesi ve maç sonrası centilmenlik içinde davranan her iki takımı da kutluyoruz.

 

 

 


 

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: bir bilen 11 03 2009 00:48
mehmetciğim duydum gerzeyi ağlatmışsın golün ve akislerinle

2. Yorum: vatandaş 10 03 2009 21:41
yine en büyük sensin pire

1. Yorum: emre aktasgil(katar) 10 03 2009 04:22
selamlar boyabat gazetesı selamlar boyabat celtıkspor takımına coktan yorum yapmıyordum nıye mı cunku hep secım le ılgılı yazılar oldugu ıcın secımlede ısım olmadıgına gore yorum yapmak ıstemedım ama bu guzel haberı gorunce yorum yapasım geldı.tebrık ederım celtıksporu yıne basarısını ortaya koymus.ama deplasman sahada bıraz korkak gıbı gelıyır galıbat haberlerı alamıyurz deplasman maclarından.ama hayırlsı celtıksporumuz bu guruptan cok kolya cıkacak ınsallah.hep gonulden desteklıyurum celtıksproumuz uzaklardan herseyın hayırlsı buyu celtıkspor a emegı gecen herkeze baskanımıza kaptanımıza amıgomuza futbolcunlarımıza selamlar aeolun gonlumuz uzaklardan sızınle
emre aktasgıl
katargaz 3*4 lng onshore projesı(basra korfezı kıyısı)
gama-raslafan-katar
atarsa safak 28


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

223071


Tasarım:DtGaNi