Yayın Tarihi:12 03 2009 22:51(1232)

 

İsmet Sezer’den açıklama: "Sahtekarlara itibar etmeyin"

 

Her dönemin kendine özgü dolandırıcılık örnekleri oluyor. Günlük hayatımıza internet hizmetleri girince yeni yeni dolandırıcılık örnekleriyle karşılaşır olduk.

İş ilişkilerimizde, dostlarla haberleşmelerimizde kullandığımız msn adresimizi elde eden bir sahtekar, bizim adımıza çeşitli işler çevirme gayretinde. Bana gelen telefonlardan anladığım kadarıyla dostlarımızın çoğu bu sahtekarlığın kurbanı olmuyorlar. Ancak, dikkatli davranmayan, iyi niyetle acele hareket eden bazıları bizim sahtekarın tuzağına düşebilirler. İki gündür bu sahtekar benim msn adresimi kullanarak, bende adresi kayıtlı dostlarımızdan, Vodafon telefon kontörü istiyor

Mail adresimi değiştirmek, yeni bir şifre yazmak sorun değil. Ancak, önceki adresimde kayıtlı bulunan kişilerin adreslerini yeniden bulmak başlı başına bir sorun. Şimdi msn adresimi elde eden, şifremi kırarak dostlarımızdan kontör isteyen sahtekarı tespit etmeye çalışıyoruz. Bulunca onunla mahkemede hesaplaşacağız.

Benim adıma kontör isteyen biri olursa dostlarımızın buna itibar etmemelerini istiyorum.
ismetsezer57@hotmail.com adresim geçersizdir.

 

 

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: ramazan 13 03 2009 08:05
sanadamı be ismet abi neden yaparlarki böyle bir adilik ne gerek var sana gelip senden istese sen bile alırsın valla kontörü hırsızlık neden veya başka bi deyişle dilencilik bunu yapan sahtekarı kınıyorum abi


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

219445


Tasarım:DtGaNi