Yayın Tarihi:17 03 2009 09:52(2078)

 

Damızlık sığır yetiştiricileri toplantı yaptı

 

Sinop İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Boyabat’ta Boyabatlı üyeleri ile birlikte bir toplantı yaptı

 

 

 

 

Kalebağı Tesislerindek yapılan toplantıya Sinop İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemalettin Şanoğlu, Tarım İl Müdürü Sıddık İpek katıldı.

 

 

 

 

Toplantıda Birlik Başkanı Cemalettin Şanoğlu Birliğin üyelere sağladığı olanaklar konusunda ve 21.Mart.2009 tarihinde yapılacak olan olağan genel kurul hakkında bilgi verdi.

 

 

 

 

Başkanın verdiği bilgiye göre birliğin üyelerine sağladığı olanaklardan bazılarını şu başlıklar altında toplamak mümkündür.

1.Anaç sığır başına 250-300 TL arası destek

2.Zirai Kredidin %60 daha düşük faizli kredi olanakları

3.Yetiştirilen Damızlık Sığırların iyi fiyattan pazarlama olanakları.

 

 

 

 

Birkaç yıldan beri örgütlenme çalışmalarında buluan Sinop İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin Sinop genelinde 200 üyesi bulunuyor. Boyabat’taki üye sayısının 40 ulaşması üzerine Boyabat’a bir şube açma çalışmalarına başlandı. Boyabat Tarım İlçe Müdürlüğünde birlik için bir oda ayrılması kararlaştırılda. Birlik de bu işlerde kullanılmak üzere bu büroyu donatacak ve bir bilgisayar alacak.

 

 

 

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: SAĞDUYU 18 03 2009 06:15
Bu tip toplantıların düzenlenmesinden dolayı Sinop İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sayın Cemalettin Şanoğlu ve Tarım İl Müdürü Sayın Sıddık İpek'e teşekkürlerimi sunarım. Bu tip faaliyet ve girişimler hayvancılığımızın gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır. Önemli olan her sahada üretimi arttırmaya yönelik stratejilerin ortaya konmasıdır.Damızlık Sığır Yetiştiriciliği de bu çerçevede isdihdam alanı oluşturmaktadır.

2. Yorum: boyabatlı 18 03 2009 07:08
sayın sıgır yetiştiricileri;oylarınızı chp adayı şakir özdemir' e verin o sinopa sizin işleriniz için gidecek kendi ihaleleri için degil akıllı olalım iş takipcilerine degil halk için halkla beraber olan şakir özdemiri sinop'a yollayalım...oylar c h p ye...

1. Yorum: ramazan 17 03 2009 17:06
saygı deger üretici arkadaşlar ve abilerimsizin bir veteriner hekiminiz var murat usta çok saygı deger bir insandır kendisi mutlak BU FİKRİDE kendisi sunmuştur sizlere kendisiyle çok köylere ameliyata ve doguma gitmiştik mesleki hayatında başarılar dilerim sAYGILAR RAMAZAN KAYA


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

220178


Tasarım:DtGaNi