Yayın Tarihi:27 04 2010 16:30(1592)

sinbel.JPG

Sinop Belediyesinden kontroller.

Sinop Belediyesi ekipleri Sinop'ta kontrollerde bulundular. Zabıta ekipleri pastaneleri denetlerken, Temizlik müdürlüğü ekipleri sahilleri denetledi. Denetimlerle ilgili yetkililer şu açıklamaları yaptılar;

 " Pastanelerimizde yapılan denetimler de dikkat edilen başlıca husus hijyen olurken, doğaya atıldığında inanılmaz zararları olan atık kızartma yağlarının toplanıp, lisanslı toplayıcılar tarafından alınıp alınmadığı, sözleşmelerinin olup olmadıkları da kontrol edildi. İşyeri açma ve çalışma ruhsatları ile hafta tatil ruhsatlarının ve işçilerin portföylerinden, kılık kıyafetlerine kadar denetlenen pastanelerimizden eksikleri olanlar uyarılırken, diğerleri tam not aldı. Bu denetlemelerimiz tüm işyerlerinde periyodik olarak uygulanacaktır."

"Turizmin en önemli odak noktası olan sahillerimiz duyarsız kişilerce kirletilmeye devam ediliyor. Temizlik İşleri müdürlüğümüzce yapılan kontrollerde özellikle kuzeye bakan sahillerimizde atık halde bulunan araç lastikleri dikkat çekerken, hangi amaç ve nasıl bir duyarsızlıkla atıldıkları sorusud cevap bekliyor. Yapılan çalışmalar ile temizlenen sahillerimize halkımız ve belediyemiz ortak olarak sahip çıkmayı, turizmde önemli yer tutma adına atılan adımlar dolayısıyla borç biliyor. Bu kişi yada kişileri görenlerin belediyemiz 188 ve 153 nolu telefonlarına bildirmelerini önemle rica ediyoruz."

 

Sabri APAYDIN

 

sinbel_(2).JPGsinbel_(3).JPG sinbel(4).JPGsinbel(5).JPGsinbel(6).JPG
Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: sinoplu 27 04 2010 19:09
sayın belediye mensupları;saglık ve hijyen çok önemli yalnız sinop lokantalarında belirli bir fiyat tarifesi yok!esnaf odası bu işle meşgul degil her lokanta kafasına göre fiyat tarifesi uyguluyor buda zaten kısa olan turizm sezonunda gelenler etkileniyor,esnaf odası fiyatlara bakamıyor bari belediye girişimlerde bulunsada fiyatlarda bir istikrar saglansa çok iyi olacak....


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

44173


Tasarım:DtGaNi