Yayın Tarihi:27 04 2010 20:01(2336)

Boyabat Mehmet Akif Ersoy Lisesi okul yararına kermes düzenledi

Boyabat Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul Aile Birliği, Andan Menderes Bulvarı Otogar Karşısı Merkez Lokantası yanında “Okul Yararına” kermes düzenledi. 26 Nisan 2010 Pazartesi günü açılışı yapılan kermes 27-28-29 Nisan tarihlerine kadar açık.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: b.m.a.e.l 28 04 2010 02:00
bugün müdürümüz şey dedi siz okulunuza değer vermiyosunuz die ama bence bizi yönlerdircek olanlar öğretmenlerimiz hangi sınıfın öğreetmeni rehberlik dersinde alıpta kermese götürdü bence öle bir çalısma yapsanız olurdu. müdrümüze duyrulur.

4. Yorum: sm 28 04 2010 00:22
1.nolu yorumcuya:
Milletin derdi senin gibi maç değil. beleşe alışmıssın her şey bedava olsun istiyorsun. ver paranı izle ... ben de izlemek istemiyorum. bu belediye ne yapacak, herkesi memnun demez ki.istersen git seyrettiren belediyeye yerleş. nerde beleş hesabı...

3. Yorum: lütfen yayınlayına cevap 28 04 2010 00:00
sayın lütfen yayınlayın, anladığım kadarıyla siz belediye başkanını tanımıyorsunuz, belediye başkanı bu konularla ilgilenen biri değildir, kendisi boyabat'a hizmet etmeyi milletvekili olmak yolunda bir araç görmektedir, ayrıca şehir içinin televizyon yayınının bir önemi yoktur, kendisi istediği televizyonu imkanı olduğu için zaten izleyebilir ve herkesinde izleyebildiğini zaneder, boyabat'ta oturmayan dışarıdan ithal boyabat'ın meselelrinden bihaber belediye başkanı ve milletvekili seçtiğimiz sürece bu böyle devam edecektir, size tavsiyem belediye başkanına gidin ve kendisine bu meseleyi yüzyüze söyleyin, kesinlikle yapmayacaktır.

2. Yorum: yaşar 27 04 2010 23:55
arkadaşa katılıyorum. haydi destekleyelim

1. Yorum: lütfen yayınlayın 27 04 2010 22:34
kermeste herkese bol kazançlar diler konu dışında sesim duyurmak için yazı yazıyorum özür dilerim. star tv de beldediye yayınından tüm il ve ilçelerde şampiyonlar ligi maçlarını seyrederken belediyemiz neden şifreli yayını verip maç izleme zevkimizi ücretli kutulara mı yönlendirmekistiyor nihayetinde bu maçları diğer il ve ilçeler belediye yayınından evinden izleyebiliyor. Belediye başkanımıza sesleniyorum neden!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

41382


Tasarım:DtGaNi