Yayın Tarihi:25 07 2011 20:13()

 

0725-sinopbelediye1.jpg

Sinop Belediyesi'nden bir kültür hizmeti daha

Sinop Belediyesi kültür hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Eğitimci yazar Şükrü Aydın tarafından yazılan "Türk Şiirine Adanmış Bir Yürek; Ahmet Muhip Dıranas" isimli kitap Sinop Belediyesi'nin bir kültür hizmeti olarak Sinop'a kazandırıldı.

ŞİMAL Ajans tarafından basılan 240 sayfalık eserin önsözü ; Belediye Başkanı Baki Ergül tarafından kaleme alındı . ERGÜL”Sinop ve ülke sevdalısı çağdaş,yurtsever,insan ve doğa sevdası ile barışık şairimiz, değerli edebiyatçı ve Halkevleri yöneticisi;A.Muhip Dıranas yazdığı ölümsüz eserleriyle kendinden sonra gelenlere örnek olmuş bir sanatçımızdır. Bu değerli ozanumızı kaleme alan;eğitimci yazar ve çok değerli büyüğümüz sayın Şükrü Aydın’ı kutlarız ”dedi.

 

0725-sinopbelediye2.jpg

 Sinop Belediye Başkanlığı Basın Yayın Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Belediye Kültür Yayınları arasına bir yenisinin daha eklendiği ifade edildi.

Geçtiğimiz ay basımı gerçekleştirilen kitabın Sinop’ta ikamet eden ve Eğitim, Kültür alanında büyük hizmetler vermiş olan emekli öğretmen Şükrü Aydın tarafından kaleme alındı.
“Türk Şiirine Adanmış Bir Yürek- Sinoplu Şair Ahmet Muhip Dıranas” Adlı Kitabında Ünlü Şairi Kaleme Alan Şükrü Aydın; şairin çalışmaları, basında çıkan yazıları ve hayatından kesitler ile şiirlerinden bir demet sunuluyor.

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Eğitimci Yazar Şükrü Aydın’ı makamında kabul ederek; Eğitim ve Kültür alanında yapmış olduğu bu anlamlı katkıdan dolayı yazara bir Plaketi verdi. Başkan Ergül, Şükrü Aydına teşekkür etti.

Hamdi Gökçen
 

 

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

357036


Tasarım:DtGaNi