Yayın Tarihi:19 08 2011 17:09()

0819_Tiyatrocu1.JPG

 

Ünlü tiyatrocu sevenlerini üzdü


Sinop Hayaller Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül, geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hastanede tedavi görmeye başladı.


Edinilen bilgiye göre Cangül’ün 19 Temmuz günü akşam saatlerinde iş yerinden çıkıp eve gitmek üzereyken aniden sol bacağında güçsüzlük hissinin meydana geldiği ve çevrede bulunanların yardımı ile Sinop Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldığı bildirildi.


Yapılan ilk müdahalenin ardından bel fıtığına bağlı felç şüphesiyle Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Cerrahi Servisi’ne sevk edilen Cangül, burada yapılan müdahalenin ardından durumun daha da ciddi olduğu, sadece felç değil hayati tehlikesinin de bulunduğu belirlendi.


Ağır Serum Tedavisine Başlandı

Cangül’e, burada felçli hastalara uygulanan ağır bir serum tedavisi uygulanmaya başlandı. 1 haftalık zorlu sürecin ardından durumunun iyiye gittiğini belirten doktorlar Cangül ve ailesine artık Samsun Tıp Fakültesinde yapılacak başka bir müdahalenin olmayacağını bildirilmelerinin ardından 2 Ağustos günü Kastamonu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesine sev edilerek burada fizik tedavi uygulanmaya başlandı.


İlk Kez Oturmaya Başladı

Tedavi süreci sonunda Enes Cangül burada ilk defa oturmaya ve ayağa kaldırılmaya çalışıldı ve bunda başarılı olundu. Beklenenden daha kısa bir sürede toparlanan genç tiyatrocu, tüm tedavi yöntemlerine karşın henüz tam olarak yürümeye başlayamadı. Sağlıgı ve hastalığının olumlu şekilde gelişme göstermesi için acilen yürümesi gerektiğini bildiren doktorlar en kısa zamanda Cangül’ün Ankara Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmesi gerektiğini bildirdi.


Sevenleri Yalnız Bırakmadı

Geçirdiği bu ani ve şanssız rahatsızlıktan dolayı hastanede tedavi görmeye başlayan Sinop Hayaller Tiyatrosu Genel Sanat yönetmeni Cangül’ü sevenleri yalnız bırakmayarak hem destek verdiler hem de moral aşıladılar. Cangül’ü bizzat ziyaret ederek ve de elektronik ortamlardan geçmiş olsun dileklerinde bulunan Sinop ve diğer illerdeki yakınları ve sevenleri kendilerinin daima Cangül’ün yanında olduklarını ve bir an önce iyileşip tekrar eski günlerine dönmesini beklediklerini kaydettiler.

 

 

0819_Tiyatrocu2.JPG0819_Tiyatrocu3.JPG0819_Tiyatrocu4.JPG0819_Tiyatrocu5.jpg
Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

348274


Tasarım:DtGaNi