Yayın Tarihi:20 10 2011 17:32(1069)

1020_egitimsen.jpg

 

Türk Eğitim-Sen: "Başımız sağolsun"


Türk Eğitim-Sen Boyabat İlçe Temsilcisi Özcan Bolat bir basın açıklaması yayınladı.

 

Başımız sağolsun.


19 Ekim 2009 tarihinde Habur sınır kapısında davul-zurna, halaylarla karşıladığımız, ayaklarında kadar hakim ve savcı götürdüğümüz teröristler, 19 Ekim 2011 tarihinde, yani tam iki yıl sonra, Hakkari Çukurca da yine sınıra yakın bir yerde vatanı emanet ettiğimiz askerlerimize saldırmış ve 26 askerimizi şehit etmiştir. Allah şehitlerimize rahmet, yaralı gazilerimize acil şifa, başta şehit aileleri olmak tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Zamanlama çok manidardır ama, ne anayasa değişikliği zamanlamasını ne de başka bir şeyin zamanlamasıdır bu. Zamanlama belli, yıllardır nasıl terör örgütü için özel günlerde eylemeler, yürüyüşler saldırılar yapıldı ise şimdi de o önemli zamanı seçtikleri açıktır.


Terör örgütlerinin amacı bellidir. Toplum içinde huzursuzluk, korku, kin ve nefret tohumları ekerek, asıl hedeflerine adım adım ilerlemektir.  PKK’nın nihai hedefi Marksist-Leninist bir Kürt devleti kurmak ve bu devlet için başta Türkiye olmak üzere İran, Irak ve Suriye devletlerinden toprak elde etmektir. Ancak bu terör örgütün en önemli finansal kaynakları ise Marksist ve Leninist düşüncelerin geçmişte düşmanı olduğunu iddia eden batılı devletler ve İsrail’dir. Bizim evlatlarımız şehit oldukça sevinen bu devletler ne yazık ki bizim müttefiklerimizdir… Bu nasıl bir ittifaktır! Bu nasıl bir birlikte yolculuktur!


Terör geçmişte çok şehit aldı ve hala da almaya devam ediyor. Terörle mücadele 1996-2001 yılları arasında belli bir mesafe almış olsa da son yıllarda hızla artan bir ivme kazanmış, bugün ise 26 askeri bir günde şehit verebildiğimiz seviyeye ulaşmıştır. Terörle mücadele de bir zafiyet, bir eksiklik olduğu açıktır. Bu zafiyet her nereden kaynaklanıyorsa, bu kurumlar bir an önce aklını başına almalı kısır çekişmelerden, ülkeyi zafiyete götüren çatışmalardan bir an önce sıyrılmalı, herkes üzerine düşeni yaparak bir an önce bu terör belasından tavizsiz bir şekilde kurtulunmalıdır.


Biz şehit cenazesi görmek istemiyoruz. Biz askerlerimizin teskerelerini alıp, sevdiklerine kavuşmalarını, iş bulup evlerine aş getirmelerini istiyoruz. Bundan sonra inşallah bu acıları yaşamayız ve sorumlular da bize bu acıları yaşatmayacak önlemleri en kısa zamanda alırlar.


Türk Eğitim-Sen camiası adına Allah’tan şehitlerimize rahmet, yaralı gazilerimize acil şifa diliyor, milletimizin başı sağolsun ve şehit yakınlarına Allah büyük sabırlar versin diyorum.


Özcan BOLAT
Türk Eğitim-Sen
Boyabat İlçe Temsilcisi

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: murat ...ümit... 21 10 2011 00:15
hocam ağzınıza sağlık tüm düşüncelerinize katılıyoruz. tüm kalbimizle size selamlar...

3. Yorum: vatandaş 20 10 2011 20:33
fazla söze gerek yok. acılı ailelerimizin,türk milletinin başı sağolsun. içimiz ne kadar yanarsa bu terör belası o kadar seviniyor. yüce rabbim türkiye cumhuriyetini yönetenlere ülkemizi bu kötülerden kurtarabilme hidayeti versin.

2. Yorum: aydudu 20 10 2011 19:05
sayın başkana ve türk eğitim sen sendikasının değerli üyelerine teşekkür eder.pkk, ya destek veren açılımcıların çocuklarını da sınılarda asker olarak göreceğizmi acaba selamlar ne mutlu türküm diyebilenlere.

1. Yorum: doğukan maden 20 10 2011 17:52
evvvvvvvvvvvvvvettttttttt
ttt


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Son mitingi AKP yaptı


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

363514


Tasarım:DtGaNi