Yayın Tarihi:20 10 2011 22:06(1215)

1020_kan3.JPG

 

Üniversite öğrencilerinden kan bağışına destek


Sinop Üniversitesi bünyesinde yer alan fakülte ve meslek yüksekokulunda okuyan ve Osmaniye Köyündeki Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci yurdunda kalan üniversite öğrencileri Türk Kızılayı tarafından Ülkemiz genelinde yürütülen Güvenli Kan Temini kampanyasına kan bağışında bulunarak destek verdiler.


Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdunda 2 gün sürecek olan ve Samsun Kızılay Kan Merkezine bağlı sağlık ekibi tarafından alınacak kan bağışı sırasında Sinop Kızılay Şube Başkanlığı adına kan bağışında bulunan öğrencileri ziyaret eden Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Hakan ŞİMŞEK Türk Kızılayı tarafından yürütülen Güvenli Kan Temini programı dâhilinde İlimizde zaman zaman kan bağış kampanyaları düzenlendiği, bu kapsamda Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler için bir program yapıldığını belirterek, kan bağışında bulunan öğrencilere bu desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 


 

1020_kan1.JPG1020_kan2.JPG
Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Son mitingi AKP yaptı


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

354855


Tasarım:DtGaNi