Yayın Tarihi:28 10 2011 16:37(2406)

1028_2011tesekkur1.JPG


Bir teşekkür de İnönü Okulundan

İnönü İlköğretim Okul idarecileri ile öğretmenleri, Belediye Başkanı Mehmet Ermiş’i makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Boyabat Belediyesi tarafından, 2011-2012 Yılı Eğitim Öğretim Yılının başlaması ile birlikte İlçemizde eğitim veren ilköğretim okullarının ana sınıfı öğrencilerine kırtasiye araç ve gereçlerinden oluşan hediye paketleri dağıtılmıştı.

İnönü İlköğretim Okulu idaresi ve öğretmenleri Belediye Başkanı Mehmet Ermiş'in İnönü İlköğretim Okulunda da gerçekleştirmiş olduğu bu uygulama ve Başkan Ermiş’in eğitime vermiş olduğu hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirme adına kendisini makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Başkan Ermiş ziyaret esnasında yaptığı açıklamasında; “Çocuklarımızın topluma faydalı bireyler olarak yetişmesi eğitimle olur. Bunun bilinci içerisinde eğitim veren bütün okullarımıza mazeret üretmeden elimizden geldiği ölçüde destek olmaya çalışıyoruz. Sizlerinde bizleri bu şekilde onure etmeniz bizleri son derece memnun etmiştir. Teşekkür ederim” dedi.



1028_2011tesekkur2.JPG

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: selami akdağ 01 11 2011 03:59
it ürür kervan yürür.

4. Yorum: harbiden 31 10 2011 17:57
bu tür görüşmeleri gerçekten fotoğraf karesindeki işinin ehli eli öpülesi öğretmenlerimiz yapsınlar.bu işleri yapmayı bilmeyenler ustaları görünce yırtılırlar ama asla muvaffak olamazlar.sn başkanımızla kompedan kişilerin görüşmeleri fotoğrafın kariyerini de artırmış.boyabatımızın en görkemli ve en başarılı okuluna dil uzatmak hele hele oradaki en başarılı öğretmenlere işini gücünü bırakıp çocukların kime bırakılacağını sormak bu işleri yapmamış kişilerin okulun dirliğini düzenini çekemeyen rakiplerinin işidir.herkesin kayıt için sıraya girdiği okula laf söylemek seviye düşüklüğüdür.sn.belediye başkanımız m.ermişe eğitime verdiği destekten,tarihe sahip çıkmasından başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz.seninle gurur duyuyoruz kim ne derse desin destekliyoruz. saygılar çocuğu mezun olan veli a.yıldız.

3. Yorum: tarafsız 30 10 2011 17:51
okul aile birliğini yanına alamıyan ve birlikte çalışmaya okul müdürü ve çok bilmiş öğretmenler ne olacak böyle derslere kimi bıraktınız acaba sn başkana verdiği hizmet ve katkılardan dolayı teşekkür ederim

2. Yorum: memur. 28 10 2011 18:27
derbi adlı yorumcu her kurumda muhakkak problemli, problem çıkartan sorunun çözümü değil gerçek sorunun odağı olan yönetici olsun, personel olsun kişiler elbette var. bunu tüm personele yaymak yalnış. sanki kurumun hepsi kötüymüş gibi bir izlenim çıkartmanıza katılmıyorum. saygılar sunuyorum.

1. Yorum: derbi 2-2 28 10 2011 17:09
öncelikle buradan sayın ermiş e teşekkürler. eğitim camiasına bakmıyor önem vermiyor diyenlere de etraflarına baksınlar diyorum. boyabatta bütün okullara sayın ermiş destek vermiştir. üniversiteye ilgisizlik konusuna gelince üniversite önce kendini herkezden üstün gören yöneticilerini düzeltmeli, bazı yöneticiler bırakın boyabat içindeki kurumlarla kendi içindeki personel,memur, hocalarla bile arası iyi değil kimseyle değil.. herkesle anlaşamayan personelle hiç bişe olmaz..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Son mitingi AKP yaptı


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

364194


Tasarım:DtGaNi