Yayın Tarihi:31 10 2011 18:13(1593)

1031_Tuik1.jpg

 

TÜİK Bölge Müdürü ilçeleri ziyaret ediyor


Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürü İsmail Gökalp sahada çalışan elemanlarına destek olmak amacı ile ve çalışmaları yerinde görmek için ilçeleri ziyaret ediyor. Bu amaçla Boyabat'a gelen Bölge Müdürü Belediye Başkanı Mehmet Ermiş'i de ziyaret etti.


Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada:

“03 Ekim 2011 tarihinde başlayan 2011 Nüfus ve Konut Araştırması alan çalışması Türkiye genelinde ve Kastamonu, Sinop ve Çankırı illerinde devam ediyor. 2011 Nüfus ve Konut Araştırması kapsamında TÜİK Kastamonu Bölge Müdürü İsmail GÖKALP 25.10.2011 tarihinde Kastamonu ili Taşköprü ilçesine (Alatarla ve Kabalar köylerine ) Sinop ili Boyabat, Gerze ilçeleri ve Sinop merkezinde çalışan personeline destek amaçlı ziyaretlerde bulundu.

Bilgi çağına geldiğimiz bir dönemde bilgi üreten ve kullanıcıların hizmetine sunan TÜİK ‘nun çalışmalarına halkımızın gereken özen ve dikkati göstermesi Kastamonu bölgesi (Kastamonu,Çankırı ve Sinop illerimiz) ve ülke genelinde yapılacak makro planlamalara önemli katkı sağlayacaktır” denildi.

 

1031_Tuik2.jpg1031_Tuik4.jpg1031_Tuik5.jpg1031_Tuik6.jpg1031_Tuik7.jpg1031_Tuik8.jpg
Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Son mitingi AKP yaptı


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

343256


Tasarım:DtGaNi