Yayın Tarihi:28 02 2012 19:15(1923)

0228_Terminal1.JPG

 

Temel atma töreni yapılamadı ama…

Törensiz olarak başlayan Boyabat Belediye Otogarı inşaat hızlı bir şekilde sürüyor.

Boyabat Belediye Otogarı inşaatına 17 Şubat Cuma günü temel atma törenle başlanacaktı. Ancak yağış nedeni ile tören iptal edilmişti. Ama inşaat o günden beri devam ediyor. Hem de hızlı bir biçimde…

Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş inşaatın son durumunu görmek için inşaat alanına geldi ve inşaat hakkında bilgiler verdi.

Mehmet Ermiş; “İnşaat 1800 metrekare alan üzerine yapılıyor. Zemine 100 ton demir kullanıldı ve 60 santim kalınlığında beton atıldı. Gün ışığından yararlanmak ve ferahlık vermek için iki tane cam kubbe tasarlandı. Civardaki çamlık manzarasının seyredilebilmesi için dış cephede çelik yapı ve cam kullanılacak. Otogara giriş ve çıkış aynı nizamiyeden yapılacak” dedi. Başkan Ermiş inşaatın bu hızla devam ederse kısa zamanda biteceğini ama çevre düzenlemesinin biraz zaman alabileceği tahmininde bulundu.

 

 

0228_Terminal2.JPG0228_Terminal3.JPG0228_Terminal4.JPG0228_Terminal5.JPG

 

 

Facebook'ta Paylaş
12. Yorum: vatandaşşşş 01 03 2012 22:34
9 numaralı yorumcu sana helal olsun. köyüde kaldırın oraları da zenginlere satın zaten herşey para boyabatı güzelleştirmek kimin umrunda köyün yolu kapanmış kime ne dimi verirsiniz parayı yaptırırsınız . köye giriş yapmak için 1 km öteden gidip geliniyor mazot benzin gaz parasını siz mi veriyosunuz ?

11. Yorum: istanbullu 01 03 2012 05:33
hayırlı olsun otogarın çatısı uzayçatı mı olacak.

10. Yorum: daylılı 29 02 2012 22:41
otogar güzelde daylı köyü yolu kapatıldı sayın başkan yolu ne zaman açacak köyün otlakiyesini aldı. yolu kapattı. inşallah köyüde kaldırır.bizde böyle muhtar varken...

9. Yorum: daylılı 29 02 2012 22:36
otogar güzelde daylı köyü yolu kapatıldı sayın başkan yolu ne zaman açacak köyün otlakiyesini aldı yolu kapattı. inşallah köyüde kaldırır.

8. Yorum: kabora 29 02 2012 22:02
sayın başkan muhaliflerin sesi eser ortaya çıkınca kesilir.ayağına bağ olanlardan kurtulmanızı dilerim.

7. Yorum: esnaf 29 02 2012 17:41
o bölgede zaten pahalı olan arsa ve ev fiyatları uçar bu andan itibaren. bu bölge şehrin en kıymetli yeri olacağı sinyallerini çok önceden beri veriyordu zaten. çevre yoluda bu bölgeden geçtiğinde çarşı esnafı olan bizler ne yapacağız onun hesabını yapmak lazım.saraydüzü kavşağından dsi ye kadar o cadde iyi planlanırsa geleceği çok parlak olur.

6. Yorum: hayrannnn 29 02 2012 16:54
yapılan her iş güzel olacak diye yapılır.cesaretinden dolayı tebrikler.fakaatt yeşil örtüyü bu denli hiçe sayarak mahveden bir boyabat belediyesi anlayışı başka bir belediyede olamaz.paordun yeşile değer veriyo ama lale leri söküp marul tarzı renkli bitkiler dikiliyor,sulanmadığı için soluyor ve birde don olayına maruz kalıyo.:))).hatta garajın ilerisine doğru boşa akan kanalzasyon ve kapatılan köy yolunun bulunduğu dereyi doldurarak arsa çıkartılabilir,zenginlere
de satılabir mantığı gözle görülür bir durumu ortaya koymaktadır.dahe önceleri düşünülen garaj sahası zenginsel ortaklılarla 11 katlı binalarla donatıldı.daireler 185 bin tl.haaaa.eski sümerbank sahası satıldııı.çamlıca mah.civarındaki çamlık alanların eteğine de ruhsatlar çıkıyo.allaha havele ediyorum siziiiiiii.

5. Yorum: bahadır 29 02 2012 07:46
boyabatımızın daha önce söylediğimiz gibi öncelikle yapılması gereken üç büyük projesinden birisi otobüs terminali idi. bizzat gidip gördüm .inşaat şantiyesi sahası çok büyük değil.sanki boyabatın ileriki on yılına hizmet ihtiyacını görebilir gibi geldi.halbuki biz başkandan enaz elli yıla hizmet eden bir projeye temel atmasını beklerdik.başkan beye çevre yolu projesini ve otomobil galericilerinin nezaman şehir dışına çıkaracağını merakla bekliyoruz.başkanım sokaklar ve caddeler araba ve traktörden geçilmiyor.sinop bir saatlik yol gidip görün .galericilerin otoları dükkan içinde iki adet varsa diğerleri şehir dışında sergileniyor.cadde sokaklarda bir adet satılık oto göremezsiniz.çevre yolu projesi dahada önemli artık onu mehmet ersoy beyle gündeme almanızı bekliyoruz.yorumumu otogarın boyabat'a hayırlı olması dileğiyle noktalıyorum.

4. Yorum: izzet tanrıkulu 29 02 2012 07:28
sn.2.yorumcu türkiye yillarca geri kaldiysa hep cikarcilarin yüzünden kalmistir.bu böyle biline.boyabat,ta bir anayol var.buradan vasitalar hep sehri zehirliyor,okul cocuklari tehlike altinda okullara gidip geliyorlar.cünkü araclar hizli seyrediyorlar.kastamonu sehir disina otogar yaptida,esnaflari acmi kaldi?birde cevre yolu yapilirsa boyabat,lilar hem,derin ,hem temiz bir nefes alirlar.sizin cikarcilarin,gelecegi göremeyenlerin nesli tükenmıstir bu böyle biline. cocuklarin temiz,tehlikesiz yasamalarina engel olamayacaksiniz.bir avuc carsi esnafini degil,25.000 boyabatlilari düsünelim.saygilarimla.almanya,dan gurbetci izzet tanrıkulu

3. Yorum: cahit düşkün 29 02 2012 07:26
hayeller gerçek oluyor olmaz denen şeyler yapılıyor sırada kültür merkezi ve yüzme havuzu var inşallah hayırlı olsun her şey güzel boyabatımız için

2. Yorum: vatandaş 29 02 2012 00:28
sayın başkanım çok güzel çalışıyorsunuz tşk ederim ama şehir o tarafa kaydı gidiyor ne olcak çarşı esnafının ve eski mahhallelerin hali orları canlandırmayı düşünseniz daha iyi olmazmı

1. Yorum: ank57 28 02 2012 20:21
boyabat otogar proje resmi güzel görünüyor, hayırlı olsun boyabatımıza...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

113133


Tasarım:DtGaNi