Yayın Tarihi:28 03 2012 16:37(1685)

Milletvekili Mehmet Ersoy Halk günü toplantısı yaptı


Belirli aralıklarla yapılması planlanan halk günü toplantılarından biri de AK Parti Sinop Milletvekili  Mehmet Ersoy tarafından 26. Mart 2012 tarihinde Boyabat ilçe teşkilat binasında yapıldı.


Aşırı ilgi ve  yoğunluğun yaşandığı toplantı  saat 09.00 da başlamasına rağmen  14.45 e kadar devam etti. Herkesin tek tek dinlenip sorunlarının da tek tek not alındığı toplantıda Sayın Ersoy; bir çok konuyu bizzat telefonla çözüme kavuşturuken, yüz yüze  ya da Bakanlıklarca halledilmesi gereken konulara ait notlar da 27 Mart 2012 Salı gününden itibaren  Ankara’dan halledilmek üzere ilgililerden teslim alındı.


 

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: çakal 29 03 2012 15:59
halk toplantısımı sayın akp liler toplantı dediğin tandoğan meydanında yapılır gibi yapılır nerde halk yandaş akp yönetimi ve muhtarları toplanmış halk nerde kim biliyor geldinizi seçimlerde sivil toplum örğütleri ile yapacanız vermiş oldunuz sözler nerde kahvehane toplantısı halk toplantıs hani bırak akp binasını çıkın ortaya ğörelim.

7. Yorum: habib 29 03 2012 06:26
allah yardımcın olsun sayın vekilim başarıların daimolsun çekemeyenler başlarını önüne alsınlar ve düşünsünler

6. Yorum: rıza 29 03 2012 04:14
sayın vekılım halkınan iç içe olmanıdan çok kurulandım boyle bır orğanızeyı duzenledığin için teşekur ederım senden onçekıler boyle bır orğanıze yapmıyolardı halkınan bır arada olmak çok ıyı teşekur ederım alah yolunu açik etsın

5. Yorum: 5757 ye 29 03 2012 01:55
izlemeye devam et.tabi nefesin yeterse.sonraki toplantıda inşallah siz de gelirsiniz de halkın sorunlarıyla ilgilenmek nasıl oluyormuş,halkın ilgisi nasılmış, hem gözlerinizle görür, kulaklarınızla duyar ve de şahitlik etmiş olursunuz.

4. Yorum: önder 29 03 2012 01:22
halkla buluşma geniş salonlarda olur böyle üç-beş kişinin derdine çare olmaya çalışılmaz,halk gününde halk olur.1 yıl geçti boyabat ve sinop'ta neler değişti sormak lazım.soruyorum ne değişti isimden başka..

3. Yorum: 5757 29 03 2012 01:02
haberin başlığına bakarmısınız....
millet vekili mehmet ersoy halkla buluştu
bunu millet vekili mehmet ersoy ak parti saraydüzü ve boyabat ilçe yönetimi ve bazı muhtarlarla toplantı yaptı deseniz daha doğru olurdu.
çünkü vekiller orada ama asıllar yok benim bildiğim halk toplantıları büyük salonlarda yapılır ve halkın seçtiği vekiller halkla içiçe olur onların sorunlarını birinci elden dinler ve bu toplantılar periyodik olarak yapılır
yoksa bu haber birilerine yaranmak için yapılmış bir haber özelliği taşımaktadır...

2. Yorum: mustafa sakaoğlu ank 28 03 2012 19:13
sayın vekilim sinop ve ilçelerimizin iç ve dış turizimle kalkınacağına inanlardanım.fakat sinop ve ilçeleri şehircilik anlamında çok gerilerde sizden ricam yatırım teşfikleri,tesis yatırımları,tanıtım,alt yapı,yollar,süratle yapılırsa,deniz ve kültür türizm açısından sinop ve ilçelerinin patlama yapacağına inanıyorum.bu gün gazetede okuduğum bir haberde (sinop nüfusu 203bin27,aldığı göç 10,038 verdiği göç 10,618 net göç 580) sinop tan göçün çok azaldığını görüyoruz.devletin bütün kurumlarıyla yapılacak iyi bir planlamayla,yapılacak yatırımlarla göç alacağına inanıyorum,şahsen ben sinopa ailemle göçmeyi düşünüyorum,fakat okul hastane yol içme suyu sosyal tesislerde çok zayıf olduğu için bu isteğimi gerçekleştiremiyorum.büyük şehirlerde yaşayan hemşerilerimde eminim benim gibi düşünüyorlardır.

1. Yorum: ali okur 28 03 2012 16:52
sayın vekilim sizi böyle halkla iç içe görmekten onur duyuyorum. başarınız daim olsun allah,cc tardımcın olsun.
selamün aleyküm.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

360620


Tasarım:DtGaNi