Yayın Tarihi:02 04 2012 21:25(1696)

0402-iau1.jpg 

 

Yerel Yönetimler Hukuku Konferansı

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından “Yerel Yönetimler Hukuku” konferansı düzenlendi. Konferans kapsamında düzenlenecek olan panellere  AKP Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy’un da konuşmacı olarak katılacağı bildirildi.

9 Nisan 2012 Pazartesi günü yapılacak konferans İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi A Blok konferans salonunda verilecek. Konferansa Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy’un dışında, Prof. Dr. Yadigar İzmirli, Prof. Dr. Yavuz Kaplan, İAÜ Hukuk Akademisi Kulübü Başkanı Ali Uzunday, Zeynep Banu Dalaman,Beyoğlu Belediye Başkanı  Ahmet Misbah Demircan, Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, İAÜ Hukuk Akademisi Kulübü Genel Sekreteri Enes Çakır, Bağcılar Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık, Avukat ARI Hareketi Başkanı Ural Aküzüm, İAÜ İdare Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, CHP Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın da katılacak.

Konferans ile ilgili olarak geniş bilgi almak isteyenlerin  ENES ÇAKIR 0536 996 19 66 numaralı telefona başvurabilecekleri bildirildi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: benişli 03 04 2012 03:22
sayın partililer mebusumuz mehmet beyin haberleri az çıkıyor. başka buyuk sitelerde sürekli 4x4 eğitim , sinopa yatırım gibi bir çok sayın mehmet beyin haberleri var ama burada yok çünkü dedemler buradan izliyorlar burada artırılsın. teşekkürler.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

351392


Tasarım:DtGaNi