Yayın Tarihi:05 07 2012 19:25(3484)

0703_aaaaasinop_ayancik_sel9[1]_(4).jpg

 

Sel Ayancık'ı da Vurdu Türkeli-Ayancık Yolu Kapalı

 

Bugün sabah saatlerinde devamlı olarak yağmaya devam eden  yağmur sonucu Ayancık-Yenikonak , Türkeliye gidiş köprüsü ve Yenikonak Babaçay Köprüsü ağır hasar aldı.

Ayancık-Türkeli yolunun bazı kesimleri ulaşıma kapandı

Ayancık-Türkeli yolunun yağan yağmurlar nedeni oluşan heyelan ve güzergahtadaki köprülerin çok ağır hasar alması nedeni ile kapalı olduğu gelen haberler arasında.

Ayancık Belediyesi Faciayı önledi

Ayancık belediyesinin yaptığı dere ıslahı çalışmaları ile ilçe merkezinde oluşabilecek ağır hasarlar çok büyük ölçüde önlenmiş oldu.


İnsanlar yüksek tepelere çıkmaya başladı.

Babaçay civarında  yaşayan vatandaşlardan bazılarının olası sel baskınlarından zarar almamak  için yüksek kesimlere gittiği öğrenildi. Sele kapılan bir çok büyük ve küçükbaş hayvanın telef olduğu öğrenildi.

Ayancık Kaymakamlığı anons ile vatandaşları uyarıyor.

Meteorolojiden alınan bilgiler paralelinde Ayancık Kaymakamlığı tarafından ilçede uyarı anonsları yapıldığı ve mecbur kalmadıkça karayollarının kullanılmaması bildiriliyor.

Ayancık Hes Bölgesinde Hasar

Ayancık  Hidroelektrik Santral (HES) çalışmalarının şiddetli yağışlar nedeniyle hasar gördüğü ve bölgenin ve köylerinin elektrik hattında sık sık arızalar meydana geldiği ve telefon hatlarında da arızalar olduğu öğrenildi.

 

0703_aaaaasinop_ayancik_sel9[1]_(8).jpg0703_aaaaasinop_ayancik_sel9[1]_(7).jpg0703_aaaaasinop_ayancik_sel9[1]_(6).jpg0703_aaaaasinop_ayancik_sel9[1]_(5).jpg0703_aaaaasinop_ayancik_sel9[1]_(4).jpg0703_aaaaasinop_ayancik_sel9[1]_(3).jpg0703_aaaaasinop_ayancik_sel9[1]_(2).jpg0703_aaaaasinop_ayancik_sel9[1]_(1).jpg0703_aaaaasinop_ayancik_sel9[1].jpg

 

 


www. ayancikgazetesi. com'dan faydalanılmıştır.
Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

343175


Tasarım:DtGaNi