Yayın Tarihi:22 07 2012 18:56(1922)

0722_m...jpg

 

 

Seviye Belirleme Sınavında Sinop´un Lideri Yine Boyabat Oldu.

 

2010-2011 Eğitim Öğretim yılında SBS İlçe Ortalaması 318,656 iken 2011-2012 Öğretim yılında 322,656 ´ya yükseldi.

Dereceye giren öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında da önemli başarılara imza atacağına inandığını dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Remzi MUSLU, “Her öğrencinin topluma ve kendine katkı sağlayabilecek farklı bir yönü var.


Her öğrencinin topluma ve kendine katkı sağlayabilecek farklı bir yönü var. Yöneticiler olarak sizin bu yönünüzü keşfetmek bizim görevimiz. Bu anlamda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ulusal ve uluslararası düzeyde sizlerin elde edeceği her başarı bizi mutlu edecek” dedi.
 
Öğrencilerin elde ettiği başarılarda ailelerin verdiği desteğin de yadsınamayacağını dile getiren müdürümüz bu başarıda öğretmenlerinin katkısının ise gözardı edilemeyeceğinin altını çizdi.
 
Sınıf öğretmenlerimizin ve devamında branş öğretmenlerimizin gayretli çalışmalarını önemsediğini vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi MUSLU; “Yaz mevsimi olmasına rağmen bir çok öğretmenimiz çeşitli alanlarda hazırlanan projelerde gönüllü görev aldılar. Onların bu azimli ve özverili çalışmaları sonucunda eğitim - öğretim alanındaki başarılarımız sürekli artarak bu noktalara geldi.” ifadelerini kullandı.
 
Hayırseverlerinde eğitime her alanda büyük katkılar sunduğunu kaydeden müdürümüz, alınan başarılarda alt yapının güçlü olmasının da önemli bir etken oluşturduğuna işaret ederek, hayırseverlerin desteklerini sürekli arkamızda hissettik. Bundan sonraki süreçte de eğitime verdikleri desteğin devam edeceğine inandığını sözlerine ekledi.

 

Haber:Ömer AYTEKİN

 

 

 

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: hakikat 25 07 2012 02:18
sbs ile ilgili o kadar haber yapmışsınız ama sinop veya boyabat dereceleri yapan öğrencilerden hiç bahsetmemişsiniz. çocuklara haksızlıktır bu. bir iki satırla da olsa isimlerinin geçmesini hakediyor bu çocuklar. yazık...

1. Yorum: vatandaş 23 07 2012 18:24
çok değerli çalışmalarınızla çocuklarımızın başarılı olması için çalıştınız tüm emeği geçenlerden allah razı olsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

353637


Tasarım:DtGaNi