Yayın Tarihi:12 03 2013 02:04(1890)

0305_ulki2.JPG

 

Boyabat Ülkü Ocaklarından Davet

Türk-İslam dünyasının büyük önderi Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in hayatını konu alan ‘Ali Arslan’ isimli tiyatro oyunu Boyabatlı sanatseverlerle buluşacak.

Boyabat Ülkü Ocakları tarafından organize edilen, İzmir Tiyatro Sahnesi tarafından sahnelenecek tek perdelik oyunda, asıl adı Ali Arslan olan Başbuğ Türkeş’in çocukluk yıllarından ölümüne kadar inandığı davası uğruna, nelerle ve nasıl mücadele ettiği anlatılıyor.

 

 

0305_ulki1.JPG

 

Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in hayatını muhteva edinen ”Ali Arslan” adlı tiyatro gösterisi, 13 Mart 2013 Çarşamba günü saat 19:30’ da Boyabat Endüstri Meslek Lisesi Tiyatro Salonunda sahnelenecek.
Tiyatro gösterimi ile ilgili açıklamada bulunan Boyabat Ülkü Ocakları

Başkanı Sabri Köse; “Türk-İslam dünyasının büyük önderi Başbuğ Alparslan Türkeş’in mücadele dolu hayatını konu alan tiyatro oyununu tüm Boyabat halkının mutlaka izlemesini tavsiye ediyorum. Tiyatro oyunumuza tüm Boyabatlıları bekliyoruz” dedi..

 

Haber:Ömer AYTEKİN


 

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: vatandaş 12 03 2013 16:05
evet 1. yorumcunun dedigi gibi gelen olur gelemeyen olur yapılan tiyatro gösterisini boyabat gazetesi olarak videoya alınırsa bizimde seyretme şansımız olur şimdiden kolay gelsin emegi gecenlerden allah razı olsun.

2. Yorum: adem ccc 12 03 2013 02:35
bu tiyatro gösterisini izlemeye gelemeyecekler için kameraya alınıp internette paylaşılabilirse biz de bu kutlu amaclı tiyatroyu izleme mutluluğu nu yaşamıs oluruz.

1. Yorum: adem ccc 12 03 2013 02:35
bu tiyatro gösterisini izlemeye gelemeyecekler için kameraya alınıp internette paylaşılabilirse biz de bu kutlu amaclı tiyatroyu izleme mutluluğu nu yaşamıs oluruz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Atatürkçülerin dahi unuttuğu Atatürk Devrimi


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

360304


Tasarım:DtGaNi