Yayın Tarihi:13 03 2013 17:17(1735)

0313_EnginAltay.jpg

 

Milletvekili Altay’dan SGC’ye Ziyaret

CHP Sinop Milletvekili Engin Altay, beraberinde İl Başkanı Mustafa Acun ve Merkez İlçe Başkanı Barış Karadeniz ile bazı Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Sinop Gazeteciler Cemiyeti’ne bir nezaket ziyaretinde bulundular.

Cemiyet Başkanı Hikmet Kurada ve bazı üyeler tarafından karşılanan ve sıcak bir sohbet atmosferi içerisinde geçen ziyarette Milletvekili Engin Altay, son günlerde Sinop ve ülke genelinde yaşanan olaylarla ilgili olarak çeşitli açıklamalarda bulundu.

Bazı BDP Milletvekillerinin Sinop’a gelmeleriyle başlayan ve kamuoyuna yanlış yansıtılan olayların gerçek yüzünü TBMM Kürsüsü’nden yaptığı konuşma ile dile getirdiğini belirten Milletvekili Altay, bunun sonucu olarak Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül’den özür dilendiğini ve Milletvekillerinin Sinop’tan Samsun’a intikallerinde de hiçbir güvenlik zafiyeti yaşanmadığının anlaşıldığını söyledi.

Milletvekili Engin Altay; son günlerde yaşanan İmralı barış sürecine de değinerek, yapılan bütün görüşmelerin halktan ve TBMM’den gizlendiğini, ülkeyi yönetenlerin bunları kamuoyuna açıklaması gerekirken maalesef bundan kaçındıklarını ve güzel bir gazetecilik örneği göstererek bu görüşmeleri açıklayan basın organına karşı da büyük bir tepki içerisinde olduklarını söyledi.

Milletvekili Engin Altay;  halkın temsilcilerinin bulunduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden yetki alınmadan terör örgütü elebaşılarıyla yurtiçinde ve yurtdışında görüşen heyetlerin ve yapılan gizli mutabakatların büyük bir hukuk skandalı olduğunu da sözlerine ekledi.

Haber – Fotoğraf: Hikmet Kurada
 
 

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: chp'ye oy yok 14 03 2013 09:30
isteğine bak be kardeşim! ülke bölünmenin eşiğinde sen sınav,manav.sayın altaylı'ya şunu soralım ; akp, bdp açılımda. chp apo ile anayasa masasında ve akp'ye kredi vererek açılımı desteklerken açılım sofrasında biraz açılın da bana da yer verin diye neden yırtınıp durmakd? hoca efendi ile de chp arasında görüşmelerin devam edip etmediği konusunda fikrini soralım. diyeceği belli açalım; bunlar chp'yi bölmek isteyen şer odaklarının çıkardığı söylentiler. bunlara itibar etmeyelim. ...falan filan. tavrınızı netleştirin sayın milletvekili, aksi halde soldan size oyda yok, zırnıkda...!

2. Yorum: istek 14 03 2013 05:28
sayın engin altay bey ve onun alternatifi sayın abdullah şişek bey. ahmet küçükbaş bir yazı yazdı okudunuz mu? öss sınavları boyabatta olsun diye çoğu illerde bu sınavlar ilçelerdede yapılıyor.. bu sınavlar lütfen boyabata da gelsin artık. engin bey eğer aday olmayacaksa giderayak vatandaşa bu sınavları getirirse ömrü billah ismi boyabatlıların gönlünde yaşayacaktır.

1. Yorum: barışşşş....barışşş..barı ... 13 03 2013 19:22
şimdilerde müziği cd ile,bundan önce kaset ile, ondan öncede plak denen bir alet ile dinlenirdi. plak çalarken bazan aletin iğnesi takılır aynı sözcüğü durmadan tekrarlardı. yandaş gazete başlık atmış!barışşş diyor.yandaş tv.lerde çok barış sever(!) yandaş yorumcu barışşşş diye feryat ediyor! yandaş köşe yazarı bariş üzerine inciler diziyor(!)kimi siyasetciler barış sürecini sürdürme konusunda nutuklar atıyor,bu süreci inatla sürdüreceklerini söylüyorlar. biliyorum ki "barış" sözcüklerin en güzeli! ortak bir yaşamın en değerli ögesine ben veya benim gibiler neden şüpheyle yaklaşıyoruz ki? diye sorguladığımda bu sürecin ortak bir barışa değil,kimi ülkeler olsun,parti olsun,sivil toplum kuruluşları olsun kişi veya gruplar olsun çıkar ve gelecekleri ile ilgili olduğu... olamaz mı?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Atatürkçülerin dahi unuttuğu Atatürk Devrimi


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

348249


Tasarım:DtGaNi