Yayın Tarihi:16 09 2013 21:22(2884)





zz2915_egitim.jpgERSOY'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Mehmet Ersoy 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nın başlaması vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Milletvekili ERSOY mesajında şunları kaydetti:

"Sevgili Hemşerilerim,

Eğitim; kalkınmanın ve gelişmenin temeli, ülkemizin geleceğidir. Geleceğine önem veren toplumların en büyük servetini eğitimli fertler oluşturmaktadır. Bu uzun süreç sadece çocuklar ve gençlerin geleceği değil ülkemizin ve milletimizin geleceğini şekillendiren en önemli unsur olacaktır. Milli ve manevi değerlerine bağlı ülkemizin geleceğine inanan nesillerle, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma ideallerimizi değerli eğitim ordumuzun gayretleri ile gerçekleştireceğimize inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2013-2014 Eğitim Öğretim yılının öğrencilerimize, onların fedakâr aile ve velilerine, eğitim ve öğretim yılı boyunca büyük fedakârlıklarla görev yapacak olan öğretmenlerimiz ve bütün milli eğitim camiası için hayırlı olmasını temenni eder, saygı ve sevgilerimle selamlarım."





Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: saraydüzülü 19 09 2013 16:14
geçen yıl saraydüzünde de etkili ve yetkili kişiler tarafından eğitim-öğretimin kaderiyle bariz bir şekilde oynandı ve facia derecesine varan olumsuzluklar yaşandı. lütfen bu tür hususları teşkilâttan ya da harici kişilerden değil, işin başındaki kişilerle konuşarak bilgi alınız, teşkilât bu hususta sizi çok yanıltıyor.

4. Yorum: evet 18 09 2013 22:45
boyabatımıza bu eğitim öğretim yılında 52 tane öğretmen atamasının gerçekleştiğini duymak bizi fazlasıyle sevindirdi.inşallah bu kurumun başına atadığınız müdür sizi mahçup etmez.

3. Yorum: hadi ordan 17 09 2013 22:16
derdin çok be eğitimci işiniz gücünüz makam sen işine bak çocuklarımıza sahip çık.

2. Yorum: boyabatlı 17 09 2013 20:58
sayın ersoy teşekkür. ederiz yeri degil belki ama gercekten dikkate almanız gereken sorunu yazmak istedim boyabatta bazı büyük mevkilere atadıgınız kücük kişilere dikkat etmelisiniz

1. Yorum: egitimci 16 09 2013 22:49
önce nazikmesajınıza teşekkür ederiz.sayın vekil milli egitim tapudanda nufus dairesinde tarım işlerinden de çok ama çok önemli.mavişi hadi kucagınız da buldunuz.kastamonnuluyu denediniz patladı. atarken kimseye sormadınız. partililerinizden başka hiç mi danışacak kimse yok .adam şov yaptı ögretmen ve velilere saatlerce konuştu. keyfini yerine getirdi tatmin oldu. ve gitti bundan sonra da boyabat ve egitimiyle hiç derdi olmayacak. gelelim yeni vekil müdüre onunda tek derdi koltuk. ögretmenlik kesmedi lise müdürlügü lisenin hali orttada lisede iken işine bakmadı ilçe ye şübe mürü olmaya çalıştı lise basamaktı . ilçe olmadı anadolu ögretmene orda daha koltuk ısınmadan duragana ilçe müdürlügü çalıışmaları. ora olmadı boyabat vekilligi. sayın vekil sendikayı memnun ettiniz. rızayı bariyi atladınız. kuranı kerim emaneti ehline tevdi edin diyor. siz emaneti sendikaya emanet ettiniz.gerçi boyabat egitiminin ne önemi var.siz güçlüsünüz göle yogurt mayaladınız.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

387358


Tasarım:DtGaNi