Yayın Tarihi:17 09 2013 18:42(3297)

0911_kopuk3.jpg

Ve İnsan Köpeği Isırmaya Başladı

Plakası alınamayan bir otomobil tarafından gelincik mahallesinde çarptıktan sonra cadde ortasında ölüme terk edilen sokak köpeğine duyarlı vatandaşlar yardım etti.
Gelincik mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bir otomobilin çarptığı bir köpek yaralı halde saatlerce yol üstünde bekletildi.

Hiçbir yetkilinin yaralı köpekle ilgilenmemesi üzerine, çevrede bulunan duyarlı vatandaşlar belediye görevlilerine tepki gösterdi.

0911_kopuk1.jpg

Gelincik mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bir köpek, dün akşam saatlerinde Renault marka bir aracı çarpması sonucu yaralandı, vatandaşlar tarafından yol kenarına çekilen yaralı köpek saatlerce can çekişti. Hiçbir yetkilinin köpekle ilgilenmemesi üzerine, çevrede bulunan vatandaşlar belediyeye tepki gösterdi.

0911_kopuk2.jpg

Adının açıklanmasını istemeyen bir vatandaş,"az önce buradan geçen bir otomobil bu köpeğe çarptı ardından bir araç daha çarptı hatta ilk çarpan arabanın jant kapağı köpeğe çarptığında yol kenarına fırladı. Az önce Sinop belediyesini arayarak bilgi verdik ancak bu yaralı köpekle ilgilenecek ekiplerinin olmadığını söylediler, bizlerde köpeği yol ortasından kenara almaya çalışıyoruz, kime nasıl başvuracağımızı da bilmiyoruz bu nasıl iştir, Hayvan can çekişiyor, Henüz ölmemiş, Arka ayaklarından biri ezilmiş. Belediyeyi aradık ama henüz gelen kimse olmadı" diyerek tepki gösterdi. Başka bir vatandaş ise, köpekle ilgilenilmemesine tepki göstererek, "Bu memlekette yalandan hayvan hakları var. Hiç kimse ilgilenmedi. Bir saattir bu hayvan burada can çekişiyor. Hiç kimse ilgilenmedi" dedi


Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: cool 21 09 2013 04:04
chp li belediye hep böyle diyen insan sözüm sana . boyabatta da benzer bi olay yaşanmıştı. çok sevdiğin akp li belediye başkanının yalakaları gelip köpeği kurşunladılar. köpek kurşunu yedikten sonra 1 saat can veremedi. senin gibi herşeyi siyaste bağlayan yobazlar olduğu sürece bu ülkeden de bi şey olmaz..

3. Yorum: alın size chpli belediye 18 09 2013 18:28
chpli belediyelerin hepsi böyle.

2. Yorum: çamlıcalı 18 09 2013 17:43
bu hayvan sevenler kaçtane hayvan beslerler acaba evinde evinin önünde ya merak ediyorum başı boş hayvanlar bu memleketin değerli bir din adamını ısırdı adam ölümden döndü kaç defa bu adamı ziyaret ettiler acaba hayvanlar çöpten doyuyor onun için de hayvanlar uyuz oluyorlar kaçtane şu hayvan sevenler hayvanları alıp veterinere götürüp tedaviettirdiler acaba iş olmayınca ahkam kesmesi kolay okadear hayvcan seviyorsanız toplanın bir hayvan barınağı kurun seviyonuzmu besliyonuzmu ne yaparsanız yapın hiç olmasa hayvanlarda yollarda ezilmez

1. Yorum: yaygara 18 09 2013 02:51
çarpan adam çarpıp kaçmış hadi onu anladık... ama belediye yetkililerini arayıp zart zurt konuşan o duyarlı vatandaşıma sesleniyorum.. hayvanlara insandan daha çok değer verilen bir toplumda bu kadar yaygara yapacağına o köpeği alıp bir veterinere götürseydin bu haber daha değerli ve kaliteli olurdu.. alıp yolun kenarına götürmüşte onun yaygarasını yapmayada gerek yok....


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

387953


Tasarım:DtGaNi