Yayın Tarihi:18 09 2013 04:21(2549)

0911_altay4.jpg


'Kadın Emeği' Yedaş'ta 'Ev Ekonomisi'ne Yansıyor


YEDAŞ, bayanlara, 'Kadın Emeği Pazarı' projesi eğitimi verdi. Genel Müdür Türkoğlu, "El emeği, göz nuru ürünlerin hak ettiği değere kavuşturulması ve zaman içinde aile ekonomisine katkı sağlaması projenin gerekliliğidir" dedi.

Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop İl ve İlçelerinde müşterilerine kaliteli ve kesintisiz elektrik enerjisi sunmayı amaçlayan Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ), toplumun yaşam kalitesini iyileştirmeye yönelik hazırladığı ve "Enerjimizi Harekete Geçiriyoruz" sloganıyla olgunlaştırdığı kurumsal sosyal sorumluluk projeleri kapsamında verdiği eğitimlerine devam ediyor.

Avrupa'da ve Türkiye'de aldığı Kurumsal Sosyal Sorumluluk ödülleriyle elektrik dağıtım sektöründe farkındalık oluşturan YEDAŞ, 2013 yılında da 'Bir Bölgesel Sürdürülebilirlik Kalkınma Hareketi' temasıyla bölgenin bayanlarına destek olmaya çalışıyor. Bayanları KSS projeleriyle destekleyen ve kadınların el ürünlerini 'Kadın Emeği Pazarı'nda internet ortamında sanal satışla değerlendirmeyi amaçlayan YEDAŞ, hem bayanları ev ekonomisinde söz sahibi yapmayı hem de aile bütçesinde 'kadının önemine vurgu' yapmayı hedefliyor.

ÜRETEN BAYANLARA EĞİTİM

Proje kapsamında bilgilendirme eğitimlerine devam eden YEDAŞ, bayanlara "Üründe Kalite Standardı Oluşturmak, Ürün Geliştirme, Yenilikçilik, Ürünlerin Planlanması, Görsel Standart Oluşturma, Fiyat Oluşturma ve Pazarlama" eğitimi verdi. Proje hakkında bilgi sahibi olan bayanlar, bu proje içinde kesinlikle yer alacaklarını belirterek, kadın emeğine saygısı nedeniyle YEDAŞ'a teşekkür etti.

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, KSS projeleri arasında yer alan 'Kadın Emeği Pazarı' projesi kapsamında, bayanların evlerinde ya da halk eğitim merkezlerinde gördüğü kurslarda ortaya çıkardığı el emeği, göz nuru ürünlerini, internet üzerinden tanıtma ve geniş bir kitleye ulaştırma fırsatı vermeyi amaçladıklarını belirtti.

Türkoğlu, "Bu ürünlerin hak ettiği değere kavuşturulması, niteliğinin yükseltilmesi ve zaman içerisinde bireysel ve aile ekonomisine hissedilir bir şekilde katkı sağlaması projenin gerekliliğidir. Proje kapsamında düzenlediğimiz ve devam eden süreç içerisinde düzenleyeceğimiz eğitimler, bayanların proje hakkında en yüksek verimle faydalanmasını hem de ürün kalitesini yükseltecek bilgileri almasına yardımcı olmaktadır" diye konuştu.

Haber:Ömer AYTEKİN

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: vatandaş 18 09 2013 15:45
biz çalışanlar olarak malumunuz maaşlarımızı ayın 15 veya 16 gibi alıyoruz ama sayaç okumaları ayın 2 veya 3 de yapılıyo ve son ödemede tarhide 12 si 13 gibi oluyo ödeme yaparkende 2 günlük gecikme bedeli ödüyoruz yetkililerden ricamız bu husustada yardımcı olurlarsa seviniriz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

390047


Tasarım:DtGaNi