Yayın Tarihi:20 09 2013 03:55(3824)

0912_iskur.jpg


İşkurda İzdiham Yaşandı


Toplum Yararına Projeler kapsamında Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Sinop İl Müdürlüğünden işsizlere müjdeli haber gelirken, 1500 kişilik istihdam yapılacağını duyan işsiz vatandaşlar İŞKUR Sinop İl Müdürlüğü'ne akın etti.

İŞKUR'dan yapılan açıklamada Toplum Yararına Projeler kapsamında bin 500 kişilik istihdam yapılacağı açıklandı.

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Sinop İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Toplum Yararına Projeler kapsamında 2013-2014 yılında bin 500 kişilik bir istihdam yapılması planlandığı aktarılırken, başvurular dün itibariyle başladı.


Başvuruların başladığını duyan işsiz vatandaşlar, Sinop İl Müdürlüğü'ne akın ederken, başvuru yapababilmek için sıra beklediler. İşçi alımı yapılacak çalışma alanlarının öncelikle, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullar ile Sinop İl Özel İdaresi Müdürlüğü olmasının planlandığı belirtilirken, İŞKUR Sinop İl Müdürlüğü binası önünde uzun kuyruklar oluştu.

Proje kapsamında Sinop genelinde 1500 kişiye 9 ay istihdam sağlanacak olup, kesin olmayan bilgilere göre bu rakamın Sinop Merkezde Okullara 250, İl Özel İdaresi'ne ise 90 kişi olduğu belirtiliyor. Başvuruların ise 10 gün boyunca devam edeceği belirtildi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

388223


Tasarım:DtGaNi