Yayın Tarihi:20 09 2013 03:59(2924)

0912_komu.jpg


Krizin Nedeni Telefonmuş


Sinop'ta 'Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı'nda, adı belediye başkanından sonra okunduğu için toplantıyı terk ettiği iddia edilen Garnizon Komutanı Jandarma Albay Osman Coşkun'nun gelen bir telefon üzerine toplantıdan ayrılmak zorunda kaldığı belirtildi.

Sinop'ta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından geçen 17 Eylül'de Valilik Toplantı salonunda düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı'nda, adı Belediye Başkanı CHP'li Baki Ergül'den sonra okunduğu gerekçesiyle Sinop Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Coşkun'un toplantıyı terk ettiği iddia edildi.

Toplantısının açılış konuşmasını yapan Sinop Çevre Şehircilik İl Müdür Vekili Oğuzhan Kurt'un katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür ettiği sırada, "Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım ve Sayın Garnizon Komutanım" demesi üzerine Garnizon Komutanı Jandarma Albay Osman Coşkun'un, Vali Yavuz Selim Köşger'in yanında kendisi için ayrılan koltuktan kalktığı ve toplantıyı terk ederek tepki gösterdiği öne sürüldü.

Konuyla ilgili açıklama yetkisin bulunmadığını söyleyen Garnizon Komutanı Jandarma Albay Osman Coşkun'un, gelen bir telefon üzerine toplantıdan ayrılmak zorunda kaldığı belirtildi

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: paşa57 20 09 2013 22:02
ne krizi arkadaş?böyle saçmalıklar bizim gibi az gelişmiş ülkelerde olur.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

388719


Tasarım:DtGaNi